Srpanj 19, 2025, 11:21:58 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: mlijecna zmija  (Posjeta: 1571 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sybill

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
mlijecna zmija
« u: Kolovoz 23, 2007, 23:16:00 poslijepodne »
pozdrav svima!
upravo se registrirah jer mi je potrebna pomoc upucenih pojedinaca a ovvdje sve vrvi od takvih. provela sam pola dana citajuci forum al nisam nasla inf o mlijecnim zmijamam koje meni trebaju. e sad il sam ja ćorava il sto drugo, nemojte zamjeriti ako otvaram temu koja vec negdje postoji. :)
veliki sam ljubitelj zmija i konacno sam se skrasila pa sam odlucila nabavila jednu za pocetak. odluka je pala na mlijecnu. doduse san mi je constrictor ali jednog dana kad cu moci cijelu jednu sobu pretvorit u terarij, onda cu nju uzeti. dakle zanima me gdje je moguce nabaviti mlijecne zmije jer svuda samo nalijecem na kukuruzne a njih zaista ne zelim. znam sve tehnikalije otprilike koliko veliki terarij i sve oko toga samo je problem naci jadnu zivotinjicu. i jios nesto. imam patuljastog kunica i sibirskog haskija. kako bude to islo zajedno? kunic uskoro ide k baki na selo a haski kod mame jer ce imati nekoliko hektara za istrčavanje sto je bolje nego kvadrati u stanu. dakle treballi bi svi skupa prezivjeti nekih 3 mj zajedno. je li to moguce?

\"What if we simply fall...\"

Offline gumi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • Gmazoljubac
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=589874489
mlijecna zmija
« Odgovori #1 u: Kolovoz 24, 2007, 00:46:00 prijepodne »
Pa mislim da će moč izdržat zamo ih nemoj zmiju puštat po stanu s psom.Drž je u terariju i neče bit nikakvih problema!!
Grmi Facebook
SPLIT/SPINUT
Animal respect

Offline tihomir

• Punopravni član
mlijecna zmija
« Odgovori #2 u: Kolovoz 24, 2007, 08:47:00 prijepodne »
e ja sam ti mliječnu vidio u pet centru..ali mislim da ti je glupo malo kupovat tamo...
bite fight link
zagreb/jarun

Offline Sybill

• Novi član
  • *
mlijecna zmija
« Odgovori #3 u: Kolovoz 24, 2007, 11:09:00 prijepodne »
da, ni ja ne bi kupovala po pet shopovima jer su mi za zeku kojeg imam rekli da je sve ok a jadnicak je imao slomljenu zdjelicu. tako da ne zelim vise nista od pet shopova. al problem je sto ja ne znam nikog tko se bavi uzgojem istih
gumi fala na savjetu, ne budem ih mixala i tjerala na druzenje

\"What if we simply fall...\"

Offline Saša Puttar

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Varaždin
mlijecna zmija
« Odgovori #4 u: Kolovoz 24, 2007, 15:38:00 poslijepodne »
Stavi u oglase i sigurno če ti se neko javiti, ali moraš stavit još 8 postova jer inače ne možeš staviti oglas.