..... gle ovak... to bi ti radio u onom kinezu jel?... prva stvar je u tome da bi trebao promjeniti rasvjetu, odnosno staviti PC lampu, to je ona kakve wave akvariji imaju... imaš ih u Viliju za kupiti, druga stvar je nestabilnost, salinitet.... hlapljenje ... koliko sam vidio po netu.. jest da ljudi svašta drže u 10l mora, ali ispod tih 10l, kak brada veli postoji cijela tehnika i samp... te chiller, uglavnom.
... ja imam nano od nekih 70 litara, pa si već duže vrijeme mislim složiti jedan barem duplo veći.... jedini razlog toga je lakše održavanje sistema... oko ovog mmoram pimlpati svaki dan.... što nakon nekoliko mjeseci postane pomalo frustrirajuće....
.. kaj se pika tiće ... i ja imam malog kineza ... i sad uskoro kada malo zahladi .... i ja ga budem složio ... biti će dva tri manja kamena, a od organizama će biti xenie i pokoji zoanthus... i naravno, jedna ili dvije naše Jadranske kozice

..... i to je max-maximuma kaj od organizama ide .... i kada mi dojadi svakodnevna briga, sadržaj malog prebacim u veliki

.... jedan prijateljski savijet ... nemoj u njega niti slučajno stavljati pjesak!