Kolovoz 11, 2025, 23:56:06 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: MRSAVA BETA  (Posjeta: 1315 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline pega777

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • http://www.google.com
MRSAVA BETA
« u: Kolovoz 15, 2007, 17:40:00 poslijepodne »
prije oko 5 mj(nisam tocno siguran) kolonelo mi je poklonio 5 boraca od toga su bila dva muzjaka,dvije zenke i jedna...ta mrsava koja vec ne raste od onda ali normalno jede i krece se.tirkizno-bjele je boje,cak izgleda ko albino.
kaj je uopce s njom?

pegaC
Prelog

Offline postar_000

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 35
MRSAVA BETA
« Odgovori #1 u: Kolovoz 15, 2007, 17:43:00 poslijepodne »
anoreksija...:D
Zagreb-Trnje

Offline pega777

• Punopravni član
MRSAVA BETA
« Odgovori #2 u: Kolovoz 15, 2007, 17:48:00 poslijepodne »

pegaC
Prelog

Offline Mystical

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 44
MRSAVA BETA
« Odgovori #3 u: Kolovoz 15, 2007, 18:13:00 poslijepodne »
Moze slika?
Varaždin

Offline duda

• Punopravni član
MRSAVA BETA
« Odgovori #4 u: Kolovoz 15, 2007, 18:20:00 poslijepodne »
Ako riba sasvim normalno uzima hranu onda neec to bit anoreksija. Anoreksija je kad se odbija hrana i vidno mrsavi. Meni je jedan plati bio anoreksican. Skrio se u bilje nisam ni vidjela od đungle. Kad sam to srezala i nasla ga nisma ga skoro prepoznala fuuuul je bio omrsavio sav se usukao i smrezurao. Jedino taj dan je nesto pojeo sta me iznenadilo, pa mi je to dalo nadu da ce se uspjet izvuci ali nazalost nista od toga. Ipak je uginuo. Sad sta bi ovo bilo kod pege 777 mozda se javi netko iskusniji. No meni to neupucuje na anoreksiju ako riba sasvim normalno jede. Jedino mozda da je drugi dave da su brzipa neuspije bas uzet dovoljno hrane. Probaj nju vise "sopati" hranom i stavi malo vitamina. Ovako po tvom pisanju mi se cini kao da je iz nekoga razloga jednostavno zakrzljala.

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
MRSAVA BETA
« Odgovori #5 u: Kolovoz 15, 2007, 19:49:00 poslijepodne »
Vjerojatno je jednostavno zadnja ili skoro zadnja na hjerarhijskoj ljestvici, pa se u skladu s time ponasa i izgleda. Dok ne vidis vidljive znakove bolesti i dok jede - sve je ok!
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline kolonelo sipica

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 66
MRSAVA BETA
« Odgovori #6 u: Kolovoz 15, 2007, 20:18:00 poslijepodne »

Citat: pega777
prije oko 5 mj(nisam tocno siguran) kolonelo mi je poklonio 5 boraca od toga su bila dva muzjaka,dvije zenke i jedna...ta mrsava koja vec ne raste od onda ali normalno jede i krece se.tirkizno-bjele je boje,cak izgleda ko albino.
kaj je uopce s njom?

Poštovani Pega,

Kak ve med ljudima!Imamo i mi još jednog takvog, koji je jedini kao mužjak preživio napad lerne-e.Jedini je problem, naći tako malu ženku koje će on moći stisnuti za mrijest?????????????

Priroda je ponekad surova, ali efikasna, nažalost kažu ljudi: Kak baš na meni!

Nigdar ni bilo, da nekak ni bilo!Pa valjda bude još betta, Petre opet će one stići, ako ih u međuvremenu sami ne razmnožite.

Lijepi pozdrav!
kolonelo sipica & pripadajući tim

Offline pega777

• Punopravni član
MRSAVA BETA
« Odgovori #7 u: Kolovoz 15, 2007, 20:37:00 poslijepodne »
tesko da cu ih ja opet razmnožit..ona jvas muzjak nazalost je
bio je preblag prema ribama i prema zenkama njegove vrste.nikad ih nije grizo...samo su se u kutu mazilia ostale su ga ribice gnjavile,naravno pa su mu pojele peraje i kad sam ga izdvojio vec je nazalost krepo.ovaj drugi je totalni agresivaci kolje zenke po akvarijimapa sam ga u medjuvremenu poklonio i zadrzo vaseg.

zahvaljujem svima na pomoci pokusat cu s vitaminima

pegaC
Prelog

Offline duda

• Punopravni član
MRSAVA BETA
« Odgovori #8 u: Kolovoz 15, 2007, 20:48:00 poslijepodne »
Pega 777 stavljaj tekuci vitamin, nemoj u tabletama. Zasto? jer ona briznica i tako zakrzljana nece vjerovatno di dospjeti pokusit tableticu. Gledaj koliko je god moguce kako sam ti i vec u ovom gornjem postu napisala da njoj nekako uvalis vise hrane. Hrana nek je sto raznovrsnija davaj i smrznute ako ne obicavas. I jako ti je dobra hrana tetra fresh delicasamo nju stavlaj u malnjim kolicinama i ne naarvnoi svaki dan. Malo zamuti vodu i bogata je bjelancevinama. Moje su ribe lude za tim...

Offline duda

• Punopravni član
MRSAVA BETA
« Odgovori #9 u: Kolovoz 16, 2007, 22:40:00 poslijepodne »
Kolega Pega 777 evo tek sam se saad sjetila da sam negdje procitala da ribice koje prestanu sa rastom i razvojem jednostavno( zakrzljaju) je problem s anemijom. Svakako bi trebao kako sam i u proslom postu napisala daavti sta raznovrsniju i kvalitetniju hranu na koju bi bilo pametno pokapati vitamin B. E, sad neznam di sam to pocitala i neda mi vrag mira idem kopati po ladicama. Mozda sam to procitala unekoj brosuriAko nađem di javim ti!

Offline pega777

• Punopravni član
MRSAVA BETA
« Odgovori #10 u: Kolovoz 18, 2007, 11:15:00 prijepodne »
ok tnxja sam jednu vrstu smrznute hrane napravio sam (govedje srce,i sve moguce povrce-krastavac,salata,kuhani grašak,cvijetača,mrkva,malo rajčice...vec se i ne sjecam) uglavnom ribe su lude za njom nadam se da u njoj ima vitamina koji su potrebni za rast a prvom prilikom (tocnije,cim dodjem do para)kupujem i vitamine!
hvala svima na pomoci

pegaC
Prelog