a moj stric je bas prekjucer isao malo prosetat oko bundeka ... kad naleti na dva metra tanke spage ... ajd dobro spremi u dep i ide dalje ... jaooo , zabolo mu se nesto u cipelu ... sta je? ... komad drota, ajd dobro, ide on dalje, kad tamo na polju neko zasijo kuruze ... mladi,lijepi mljecni ... ma milina, ubere klip da nosi kuci, kad se sjeti da ima nesto spage i komad zice ... sfrce on nju, zaveze na spagu, nabije zrno kukuruza, utrgne ljeskovu granu koja je bas tu slucajno rasla i zabaci .... ceka, ceka on ... jedno pola sata .... zveek ... sta je? sta je? .... Diskus ...opaaa ... baci on opet ... jos jedan .. oi tako jedno pet sest puta, spustio se mrak pa je morao kuci. dode kuci pusti ih u kadu, kad ono njih 28, pola crvenih, a pola zutih ... i sad ne da mi se dalje pricat, uglavnom mnoze se binarnom diobom, ko bakterije .... ma cudo jedno.
e sad, posto ih je stric dao meni, jer njemu netrebaju, a kaze da za fis(paprikas) nisu dobri, ja bi da ti zamolis svog strica da da nesto te droge u zamjenu za ove ribe pa da se mi svi ljepo nadjemo i ..... ubijemo ko stoka