Hvala svima na dobrim željama i meni i Aresu! Biljke su cabomba, kuga, neka travica i jedna mala cryptokorina, a ono s velikim lišćem je neki bambus koji raste u vodi i iz vode, pa kad preraste, ide van ..... dok ne nabavim nešto krupnolisno (kad se centri popune s biljkama, sad je jeza)
Ares, pa Bog iz grčke mitologije - sviđa mi se njegova moć i ratobornost koja malenom mislim da paše----

A možda vam se čini veliki (iako ne znam koja je veličina prava), ali tjelešce je oko 4 cm (manje možda). Silan je, pripitomio se i dolazi jesti iz ruke, točno zna gdje će papica stići, i tko će mu je donijeti - ostale članove obitelji ne šljivi....

A boje su možda malo lošije na slici - glavica mu je potpuno crna i onda polako prema repiću postaje taaaaaaaaamno plavi, i takve su perajice, a na njima ima nekoliko crvenkastih fleka (vatra

)
A kolega kolonelo, potpuno si u pravu - jadni puževi ne mogu nikako do vrha postaklu, Ares samo dođe, gurne nosić i puf - puž na dnu, a on širi peraje ko da je nepšto veliko napravio! Ma, nek se igraju - i tako će, nadam se skoro ić u novi dom, a njemu ću ostaviti nekoliko radi društva....