Kolovoz 11, 2025, 12:30:13 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Bolesna zlatka  (Posjeta: 850 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Hrvoje555

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Bolesna zlatka
« u: Kolovoz 13, 2007, 19:04:00 poslijepodne »
Zlatna ribica mi izgleda nekako napuhnuto i ponekad se izvrne naopako i pluta, pa neko vrijeme normalna pa opet pluta????
Suae quisquae fortunae faber est...

Offline pega777

• Punopravni član
    • http://www.google.com
Bolesna zlatka
« Odgovori #1 u: Kolovoz 13, 2007, 19:44:00 poslijepodne »
nesto ti ne valja s vodom ili pak je upala plivajuceg mjehura sto je nemoguce izlijecitinazalost...
predlazem da joj skratis muke da se jadna ne muci-zao mi je zbog tvoje ribce

pegaC
Prelog

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
Bolesna zlatka
« Odgovori #2 u: Kolovoz 13, 2007, 20:53:00 poslijepodne »

oprosti, pega, ja još ne bih radio eutanaziju!

vjerojatno je upala mjehura, ali može biti i malo problema s probavom...zato joj daj papati kuhanog graška, i onda će joj vjerojatno tibica splasnuti, naime, malo će plivati na mlazni pogon, no moglo bi joj biti bitno bolje!

a ako i dalje bude tako plivala, onda je vjerojatno frka....ali ni onda ne odustaj, već joj daj neki antibakterijski lijek širokog spektra, uz grašak ..... i ondaaaaaa...

dakle, javalja!

Offline duda

• Punopravni član
Bolesna zlatka
« Odgovori #3 u: Kolovoz 13, 2007, 21:23:00 poslijepodne »
Kazes da se izvrne naopako i pluta... a jeli se i prevrce po vodi? meni se moli prevrtao pa bi poceo normalno plivati kao da nista nebi bilo. I onda opet prevrtanje i tako stalno. meni je to ukazivalo na upalu plivajucega mjehura. jos je on dosta pozivio od te bolesti ali na kraju je ipak uginuo. Nazalost ljecenje ni pomoglo. No ako je to ocem pricam onda je plivajuci mjehur upitanju. probaj s ljecenjem mozda bude srece.

Offline pega777

• Punopravni član
    • http://www.google.com
Bolesna zlatka
« Odgovori #4 u: Kolovoz 13, 2007, 22:30:00 poslijepodne »

Citat: babyboom

oprosti, pega, ja još ne bih radio eutanaziju!

vjerojatno je upala mjehura, ali može biti i malo problema s probavom...zato joj daj papati kuhanog graška, i onda æe joj vjerojatno tibica splasnuti, naime, malo æe plivati na mlazni pogon, no moglo bi joj biti bitno bolje!

a ako i dalje bude tako plivala, onda je vjerojatno frka....ali ni onda ne odustaj, veæ joj daj neki antibakterijski lijek širokog spektra, uz grašak ..... i ondaaaaaa...

dakle, javalja!

pa vjerojatno imas pravo al bilo koja ribica s mojeg aq-a koja se pocela okretat nije prezivjela i to su mi uglavnom bili znakovi prije smrtija se nadam da ce prezivjet
pegaC
Prelog