bio biotop! ..... to mi ne izgleda bas frisko .. mislim akvarij .. moze nekaj vise o akvariju ... sto se zivina tice svaka cast na kombinaciji i broju .. 
.. aj sused raspisi se malo 
.. ja sampoceo slagati istu temu JIA ... brijem na thailand pa sta bude bude .. 
Pa i ne znam šta bi dodao opisu akvarija. Zeznuo sam se, nije "rekord" nego RIO Juwel. Akvarij nije nov, ali uređenje jeste. Podloga (pijesak ) je zaista stara, več cca 4 godine, a Chrome se trude da mi biljke što bolje unakaze. Inače, dosta biljaka nije ni došlo do optimuma, recimo u desnem kutu Rotala če narasti 50cm + . Bio je zapušten, pa mi je jednoga dana pukao film i sredih ga.
Filter 1100l/h, dodajem CO2 DIY preko dvije plasticne flase od 2 litra, jedna povezana sa Juwel CO2 reactora, a jedna samo direktno u airstone. Jednom na tjedan mjenjam 25% vode Reverzna Osmoza, za cryptocorine 1 mjesecno dajem tebletu gnojiva pored korijena, inace svaki drugi dan tekuče gnojivo. Trenutno spuštam pH, malo mi je previsok...konačno sam uspijo smanjiti trdoču vode na idealu za konkretne ribe.
Inače mi se sve poklapa, samo žao mi mojih Chromobitija, za jednu je akvarij polako več prekratak i snaga filtracije preblaga. Tako da sada radim na projektu, da si nabavim barem 151x51x62 akvarij od 400l, samo i isključivo za njih. Sa idealnim parametrima vode, 2 filtera ( 2000 l/h ) + power heads, mekanije i nježnije tlo, da simuliram baš prirodni habitat rijeka u kojima žive
Evo, uspjelo mi je upecati još par slika, nemam baš neki fotoaparat, a niti jedna riba ne želi sudjelovati previše

Crossocheilus siamensis[/i]