odkad to??? pa zar se ne može usisavat i kad je pjesak unutra,... svaka čast BB tankovima, i njihovoj jednostavnosti održavanja, ali meni je BB tank estetski neprihvatljiv,...
Nisi me skužio... Sad dok je faza cikliranja iz tog kamenja može svašta izać, ispast i tome slično i lakše je i temeljitije se možepočistit svo to smeće kad pijeska nema... nakon što prođe ciklić i prestane smeće ispadat van, onda nek stavi pijesak... uostalom, to sam mu već par puta rekao uživo , pa sam zato spomenuo top!

meni je BB isto estetska šakica u oke, tak daga nemam, a nemam ni potrebe ni namjere složit takav sistem, jer mi je estetika bitna... a i koliko god da je tanak taj pijesak gamad svakakva unutra raste pa dobro dođe kao klopa ili čistaći ili kaj već...
a za BB ljubitelje, ovih dana se zabavljam s idejom... sjećate se kako smo radili pozadine od stiropola? epoxy smola i sloj-dva pijeska na to lijepili? i u biti ne samo za BB, zgodno bi bilo dno akvarija tak sredit, jer onda nema blještanja stiropora ako pumpa ili živina digne pijesak na nekom kraju akvarija....