Srpanj 27, 2025, 13:31:16 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: borac i spolovi ?  (Posjeta: 1201 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aleksandra

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
borac i spolovi ?
« u: Srpanj 06, 2004, 12:17:00 poslijepodne »
u poeetku sam imala dva jedan mužjak a drugi olfo ženka koja je narasla u prekrasnog mužjaka.normalno sam ga odvojila jer su se poeeli eupati.kupila sam još 3 (ženke)tek je prošlo 3dana vea mi je jedna sumljiva pa kaj se u mojim akvarijima mjenjaju spolovi?(šalim se)dali postoji ikakav znak raspoznavanja me?u spolovima ili jednostavno uvijek naletim na premlade?

Offline banfa

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Velika Gorica
    • http://www.euroart-band.com
borac i spolovi ?
« Odgovori #1 u: Srpanj 06, 2004, 12:38:00 poslijepodne »
Vjerojatno uvijek uzmeš premlade ,znam da imaš dovoljno znanja da prepoznaš takve stvari,ali ako je tako ako su ti dali u dueanu krivo jednostavno ga odi zamjeniti.Inaee mužjak je intezivnije boje i ima napoeetkuokruglast rep ,a kasnije se razvije u dugi kitnjasti. Ženka je neuglednija i ima pruge kad se naroguši. Me?utim nisam ih još mrijestio tako da neznam situaciju kad su vrlo mladi jedino iz literature....
Velika Gorica / Hrvatska Udruga Ciklidofila

Offline Fauna

• Punopravni član
    • http://www.beke.co.nz/index.php
borac i spolovi ?
« Odgovori #2 u: Srpanj 06, 2004, 12:48:00 poslijepodne »

Mladi borci vrlo tesko se razlikukju u polovima.

Da bi neko mogao da odredi pol mladih boraca mora da bude veoma iskusan odgajivac. Opisivati takve sitne razlike idetalje preko posta , vrlo je tesko.

Ipak bi trebalo, bar ja tako mislim, da svaki prodavac zna takve razlike i da moze da musterijama proda ono sto traze. Nazalost takvih prodavaca je vrlo malo, pa u tom slucaju u kupovinu treba povesti nekog iskusnijeg akvaristu.

Offline aleksandra

• Punopravni član
borac i spolovi ?
« Odgovori #3 u: Srpanj 06, 2004, 13:06:00 poslijepodne »
joj,dami par ribe svojim ponašanjem moju pomoai?stariji mužjak reagira na (obadvije) jednako,dok (one) se baš ne druže.a treea je sa mjadim mužjakom stalno u udaljenosti.a vrijeme ae pokazati svoje pa bum ih zamjenila.

Offline koka

• Punopravni član
borac i spolovi ?
« Odgovori #4 u: Srpanj 06, 2004, 23:36:00 poslijepodne »
ja trenutno imam eetri bete 1 muški i tri ženke,jedini problem što jedna kakti ženka ipak muško bez obzira na uvjeravanje struenjaka da je žensko,ali zasad je mir makar su u istom tanku.mla?i muškie stalno me?u biljkama tako da ne dolazi do sukoba

B\\gajnice

Offline anamarija

• Punopravni član
  • **
borac i spolovi ?
« Odgovori #5 u: Srpanj 07, 2004, 00:33:00 prijepodne »
Fino ja imambebe* bette pa kad narastu prodajem,ima li KUPACA????
..i ja sam tu..