Kolovoz 16, 2025, 13:30:02 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: pomoč!!!  (Posjeta: 2878 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline jaaaa

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
pomoč!!!
« u: Lipanj 17, 2007, 15:51:00 poslijepodne »

imam akvarij od 40 l kupio sam ga u pet shopu bez ičega samo staklo običini akvarij. jel moguče imati rasvjetu za takav akvarij.

i još jedno pitanje, zašto svaki puta kada stavim vodu u akvarij ostaju po svuda one crte kamenca, dali je voda pre tvrda.

Offline HELENA & MARKO

• Punopravni član
  • Dob: 43 Lokacija: Virovitica
pomoč!!!
« Odgovori #1 u: Lipanj 17, 2007, 16:50:00 poslijepodne »

Normalno da možeš imati rasvjetu, napravi poklopac i na njega montiraj neonke a imaš i za kupiti onu rasvjetu što se samo zakači na staklo sa strane. Crte od kamenca ostaju svima to je normalno.
Virovitica
No Brain, no Pain!!!
Da riba valja za jest i šunke bi plivale!

Offline dzecevic

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
pomoč!!!
« Odgovori #2 u: Lipanj 17, 2007, 16:57:00 poslijepodne »
Crte od kamenca su sasvim normalne. Za svijetlo mozes koristiti ili neonke, ako nadjes dovoljno kratke, ili recimo kao ja stednu zarulju.

Pozdrav.

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
pomoč!!!
« Odgovori #3 u: Lipanj 17, 2007, 22:32:00 poslijepodne »

kako rekoše kolege gore, poklopac možeš i sam napraviti, ali u pet shopovima ima nekad i gotovih poklopaca, pa ako odgovara dimenzijama...

no, za takav akvarijić, ako nemaš prezahtjevno bilje, mogu i stolne lampe sa štednim žaruljama poslužiti

ipak, preporučam pravi poklopac...ima i malenih neonki koje mogu poslužiti sjajno, a pregledaj forum uradi sam...ima mali milijon poklopaca...

crta od kamenca se stvara kad je voda tvrda, a čistiš je ili struganjem žiletom ili nabavi magnetski čistač...zgodna, ne preskupa stvarca, a čisti i alge koje se nalijepe na staklo...