poz!
par pitanja i od mene!
danas sam pročitao temu od a do ž i nigdje nisi spomenuo sa kojim silikonom si ljepio staklo, višak silikona prilikom ljepljenja sa vanjske strane si ostavio da se osuši pa odrezao skalperom ili si odma skidao (prst,špahtla ili nešto treće).
Vidim da ( ili loše vidim) u ormariču više nema UV lampe ako ne , zašto ne?
Davnih dana na ovom forumu puno smo pričali o spektru lampi i koje lampe za koju vrstu akvarija , a danas svi frknu ledice i to je to!?
Zar ledice imaju sve one spektre koje imaju lampe za morsku akvaristiku ili smo mi uredno godinama pušili nargilu da za biljni moraju biti jedne cijevi za koralje druge cijevi , za Vedrana big bossa duge cijevi upsss

Treba li se mučiti sa ledicama kao ti ili i ovo može biti dobro za tropski akvarij sa jako malim zahtjevom za svijetlom i da nema straha od vlage i sl. situacija:
Link1 Link2 Može koja fotka kako si spojio onaj regulator za kontrolu temperature, tj. znam da jedan izvod ide na ventilatore, jedan na grijač , mene zanima kako si i gdje postavio senzor koji očitava vrijednosti temperature u akvariju , da li je uronjen u akvarijsku vodi , iznad vode itd.
Kasnije možda još zagnjavim sa kojim pitanjcem!
thx