sad mi je ispitni rok pa nemam puno vremena, ali moram nesto da uradim povodom toga. Imam kuci manji mangro panj sirok je 30-ak a visok 12 cm pa sam mislila da na njega stavim nanu i ubacim. Treba i biljkama vremena da porastu... u svakom slucaju moram da stavim jos peska.... treba mnogo toga a to nije ni jeftino... Strpljenja i valjda ce da mesec, dva izgledati kako treba....
Ne ljutim se, zato sam stavila slike da bih dobila savjete i kritike... Ne postoji drugi nacin da naucim nesto i vidim u cemu gresim ...

Hocu da kupim kabombu i kladoforu od biljaka, samo ovde nije veliki izbor... Moram da stavim i glinu u podlogu, ubacim 4-5 kg peska u zadnji deo.... Ovaj aq ceka veliko preuredjenje u narednih 10-15 dana.... Ako jos neko ima savet neka kaze...
Odluceno je da kamen leti napolje! Ja sam zamislila da sa strana u ak bude dosta biljaka a u sredini da bude samopanj obarstao nanama.... To bilje sa strana ce verovatno biti sitnolisni limun, cabomba, stargrass.... Nadam se da sam dobro objasnila sta zelim... Jel treba jos veci panj ili moze i ovaj da posluzi?
Savete sve prihvatam, i jos jednom hvala svima....