Mozes li jos malo opisati detaljnije osim ovoga navedenoga. Imaju li nadute izvaljene okice, mozda ostecene peraje, ili neke ranice po tjelu? Vidim da spominjes da sei ljuskaju. Po ovom malo sta si rekla da se ljuskaju bi ukazivalo na bakterijsko oboljenje. No neki put nazalost osim bakterijskog oboljenja znas jos stosta toga izroditi. Tako da ti je moj savjet da bi bilo bolje stavit lijek sirokog spektra djelovanja. Meni se dosta dobro pokazao od tetre general tonic ili moze ijos bolji samo malo zafrknutiji za stavljanje medimor. Ja bih svakako ribie stavila na ljecenje. Prije nego ljek stavis obavezno promjeni dio vodeu aq izvadi ako imas aktivni ugljen i doziraj ljek. Pojacaj kisik a na ljeku pisu uputstva i drz se toga. Nikako ne prepustati sudbini samo ih tako mucis i nodajmo se da ce sve bit ok iribice se izljecit samo ne cekaj neg kreni da ne bude kasno. Ako imam kakvih ranica po tjlu mozes stavit sera ectopur sol da ranice prije zacjele i ne smeta ta sol kod doziranja ljekova. I postepeno dizi temp. Sretno!Edited by: duda