Srpanj 27, 2025, 20:05:26 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Podmladak - mladi gupiji  (Posjeta: 1900 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Miky

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • http://ducyo.tk
Podmladak - mladi gupiji
« u: Lipanj 07, 2007, 20:34:00 poslijepodne »

Evo danas mi se gupica okotila oko tri sata.Okotila je oko 15 mladih gupija.Gupiji su svi zdravi.Gupica je mirna i izgleda mi kao da nije okotila sve gupiji.Dali je to moguæe da nije okotila sve gupije.Još uvjek se vidi ona crna mrlja i široka je.
Kakva bi hrana trebala za njih
Edited by: Miky

AKVARISTIKA JE ZAKON

Offline HELENA & MARKO

• Punopravni član
  • Dob: 43 Lokacija: Virovitica
Podmladak - mladi gupiji
« Odgovori #1 u: Lipanj 07, 2007, 21:36:00 poslijepodne »

Ako je još široka moguće da nije, ostavi je u kotilici (ako je u kotilici)preko noći pa ako do jutra ne bude ništa vrati je u akvarij, uostalom ako je i gotova dobro će joj nakon okota doći malo odmora na mirnom mjestu.

A za malce je najbolje daih hraniš artemijom a ako ti se ne da s tim zezat usitni listiće za odrasle skoro pa u prah ili kupi gotovu hranu za male ribe
Virovitica
No Brain, no Pain!!!
Da riba valja za jest i šunke bi plivale!

Offline Miky

• Punopravni član
Podmladak - mladi gupiji
« Odgovori #2 u: Lipanj 07, 2007, 21:55:00 poslijepodne »
Hvala na pomoći.Onda ću je ostaviti u kotilici do jutra i ako ništa ne bude vraćam je nazad.
Hranu ću pokušati nabaviti za ribe.Imam ovu za odrasle,ali ću pokušati nabaviti i za njih.

AKVARISTIKA JE ZAKON

Offline sara16

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 34
Podmladak - mladi gupiji
« Odgovori #3 u: Lipanj 07, 2007, 21:57:00 poslijepodne »
ja sam svoje gupije othranila na usitnjenim listićima, prije nekoliko dana sam ih pustila u akvarij iz kotilice i savršeno su se snašli...mislim da uživaju...
okolica Zaprešića

Offline Miky

• Punopravni član
Podmladak - mladi gupiji
« Odgovori #4 u: Lipanj 07, 2007, 22:01:00 poslijepodne »
Mogao bih i ja svoje othraniti samo na listićima,ali mislim da ovako brže napreduju ako im dam jo neku hranu

AKVARISTIKA JE ZAKON

Offline riky&iwa

• Punopravni član
Podmladak - mladi gupiji
« Odgovori #5 u: Lipanj 07, 2007, 22:49:00 poslijepodne »
kolege su sve rekli

Offline wickerman999

• Član redakcije
  • Trade Count: (+7)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 34
  • Rain can't soak what is not there...
Podmladak - mladi gupiji
« Odgovori #6 u: Lipanj 07, 2007, 23:00:00 poslijepodne »
Znam da nisi to pitao, ali evo savjet : ako imaš malo gušće bilje u akvariju bolje ih nemoj držati u kotilici, bar ne predugo. Naravno, neće svi preživjeti ako ih pustiš u akvarij, ali oni koji prežive bit će oni najjači i najsnalažljiviji. Ustvari, meni ih više preživi kad ih pustim iz kotilice, nego kad rastu u kotilici, pa se ne znaju izboriti za hranu kad konačno dođu u akvarij...  
Neki od mojih akvarija:
1 2 3 4 5 6 7 8

Offline Thor

• Novi član
  • *
Podmladak - mladi gupiji
« Odgovori #7 u: Lipanj 07, 2007, 23:32:00 poslijepodne »

Citat: wickerman999
Znam da nisi to pitao, ali evo savjet : ako imaš malo gušæe bilje u akvariju bolje ih nemoj držati u kotilici, bar ne predugo. Naravno, neæe svi preživjeti ako ih pustiš u akvarij, ali oni koji prežive bit æe oni najjaèi i najsnalažljiviji. Ustvari, meni ih više preživi kad ih pustim iz kotilice, nego kad rastu u kotilici, pa se ne znaju izboriti za hranu kad konaèno dođu u akvarij...  

Točno. Meni ih je čak petnaestak preživilo i sad ih gledan kako već i veće listiće hrahe guraju ispred sebe, bore se za svaki komad. Ja san napravija jedan smotuljak bilja i stavija između filtera i zadnjeg stakla i tu ih hranija usitnjenim listićima. Nakon 15-ak dana su se počeli slobodno kretat po akvariju.
Bačvice/Split

Offline dzecevic

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
Podmladak - mladi gupiji
« Odgovori #8 u: Lipanj 08, 2007, 00:34:00 prijepodne »
Cestitam!  

Ja svoje od prvog dana drzim u akavariju. Ima relativno dosta bilja i jedu ko blesavi, za svaki komadic hrane se guraju i tuku. Malo sam ih i izgubio, ali mozda samo 3,4, ne vise.

Pozdrav.

Offline Miky

• Punopravni član
Podmladak - mladi gupiji
« Odgovori #9 u: Lipanj 08, 2007, 19:19:00 poslijepodne »
Ne bi moji mogli preživjet sa skalarima i borcima.Da su samo gupiji ili neke mirnije ribe u akvariju onda bi preživjeli,ali ovako nema šanse.Ja njih i tako ne mislim držati u mom akvariju nego ću ih prodati u jedno trgovinu koja otkupljuje ribe.
Hvala na savjetu

AKVARISTIKA JE ZAKON