Kolovoz 14, 2025, 08:58:10 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: čudni gupi  (Posjeta: 2252 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline macola

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
čudni gupi
« u: Lipanj 01, 2007, 21:50:00 poslijepodne »
imam gupija,tamnoplavi sa crvenim perajama,ali mu se pojavilo bijelo po samom vrhu ledja (s tim da su mu i donje dvije male perajice bijele).Uprincipu se normalno ponasa,osim sto malo vise vremena provodi na povrsini zajedno sa zenkama.Sve ostale ribe su čiste.Nemam fotku,probat ću ga uhvatiti.

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
čudni gupi
« Odgovori #1 u: Lipanj 02, 2007, 20:43:00 poslijepodne »
Daj ga svakako slikaj! Ili još detaljnije opiši kako to bijelo izgleda...jel nabubreno, jel samo flekica, jel dlakavo...kako kaka...koliko je to čudo veliko....kako jede...brzo, brzo, ak je bolestan, da mu pomognemo!

Offline TILjO

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • FaceBook profile
čudni gupi
« Odgovori #2 u: Lipanj 03, 2007, 02:44:00 prijepodne »
Ja mislim da mu nije ništa... Ako se flekica nalazi uz rub peraje, moguće je da ga je netko od drugih stanovnika gricnuo, pa mu se peraja obnovila, ali bez pigmentacije... A možda i griješim, uglavnom svakako bi bila potrebna fotka da se ustanovi što je točno, iako je i iz fotke teško prosuditi, najbolje je vidjeti uživo, no zbog nemogućnosti da ti svi nahrlimo u kuću/stan... Fotkaj i uploadaj ovdje, pa će ti netko valjda pomoći i reći ti u čemu je stvar sa dotičnim primjerkom gupija!
Mama Africa

Offline macola

• Novi član
  • *
čudni gupi
« Odgovori #3 u: Lipanj 04, 2007, 15:44:00 poslijepodne »
bio mi je jedan iskusni akvarista i rekao da je to normalno.Pokušati ću ga uloviti fotićem iako je to kod njega nemoguća misija.Molly čim vidi fotić potjera sve i stane se ispred.

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
čudni gupi
« Odgovori #4 u: Lipanj 05, 2007, 08:43:00 prijepodne »
Pa onda slikaj Molly, a mali možda bude u pozadini...kao druga pratilja....

Offline nikily

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: R'lyeh
  • She's lost control
    • Chaos in motion
čudni gupi
« Odgovori #5 u: Lipanj 05, 2007, 12:12:00 poslijepodne »

Citat: TILjO
Ja mislim da mu nije ništa... Ako se flekica nalazi uz rub peraje, moguće je da ga je netko od drugih stanovnika gricnuo, pa mu se peraja obnovila, ali bez pigmentacije... A možda i griješim, uglavnom svakako bi bila potrebna fotka da se ustanovi što je točno, iako je i iz fotke teško prosuditi, najbolje je vidjeti uživo, no zbog nemogućnosti da ti svi nahrlimo u kuću/stan... Fotkaj i uploadaj ovdje, pa će ti netko valjda pomoći i reći ti u čemu je stvar sa dotičnim primjerkom gupija!

moglo bi bit da ga je netko gricnuo ali ne znam bas kako ga moze gricnut za peraje

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
čudni gupi
« Odgovori #6 u: Lipanj 05, 2007, 12:37:00 poslijepodne »
sumnjam da ga je gricnuo, ne bi bilo nekoliko tih fleka...zato barem, kak sam ti već rekao, detaljno opiši!

Offline macola

• Novi član
  • *
čudni gupi
« Odgovori #7 u: Lipanj 08, 2007, 22:22:00 poslijepodne »
Bijeloskoro od glave uz duž leđa samo po hrbatu.Na bokovima i trbuhu nema.Od glave do leđne peraje šire,a dalje do repa uže.Kao štomi je kolega rekao-to je njegova šara.Samo što mi je bilo čudno da je nije prije imao.

Offline macola

• Novi član
  • *
čudni gupi
« Odgovori #8 u: Lipanj 08, 2007, 22:23:00 poslijepodne »
jedna jedina slika,sorry kaj je mutna.

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
čudni gupi
« Odgovori #9 u: Lipanj 08, 2007, 22:34:00 poslijepodne »

neobična neka šara....hja, i moji su mijenjali pigmentaciju, ali nisam znao da to rade i gupići...

ništ, prati ga kako se ponaša, i ako postane čudan, onda znaš da nešt ne valja i liječi, do tad ga tretiraj kao i ostale...i sretno, da se ne razboli.