Dakle, nakon dugog razmišljanja da li složiti akvarij, kako ga složiti, koje ribe uopće nabaviti odluka je pala.... za početak slažemorelativno mali akvarij od 54l(Juwel 60).
Ovaj je forum već duže vrijeme u mojim Favoritesima i često sam ga prije posjećivala(kao čitatelj), a od kad sam odlučila nabavit ribe, gotovo sam stalno ovdje i stalno nešto čitam, proučavam i tak...nadam se da je to urodilo barem malim plodom i da sam za sada na dobrom putu....spremna sam na sve kritike i pokušat ću ih realizirat koliko god bude moguće, a naravno nadam se i kojoj pohvali

.....
za početak nemam baš puno slika, ali ćim budem mogla stavit ću još pokoju..

u početku sam zbog njega bila malo u bedu, jer mi u pet shopu nisu rekli koliko će narast, ali moram reć da sam za sada zadovoljna, čitajući vaša iskustva da se prilagođavaju veličini akvarija nadam se da neće biti jako velik....sada ima kojih 10cm, a svoj "posao" radi odlično...

inače u akvariju još žive i: 2 velika molija(mramorni i crni), 2 mala molija (nedavno "rođena"), 3 korića, rasbore, crvene neonke, 2 velika gupija i jato malih (također prinove)