Hvala na odgovorima Babyboom ! Trenutno nemam fotić ali slike riba i akvarija tj. predstavljanje akvarija stižu drugi tjedan.
Akvarij je od 260l.U njemu imam : gupie, platie, švertove, molie, zebrice, guramie, ancistruse, sijamskog ajmonera,kulie, synodontisa i corydorase -koji ne trpe visoku temparaturu i slanu vodu.
povijest mog akvarija: punjenje 25.03. Prvo punjenje 11.04. Čistači: LDA ancistrus, synodontis, sijamski algar, corydorsi i kulii.Drugo veče kulii dobivaje ICH i jedan

. Drugo punjenje 21.04. colisa chuna, trichogaster leeri, gupiji, plati, švertovi, molii i zebrice. Drugi dan pronalazim sijamskog algara

. Do danas bez razloga uginula 1gupijica poslije poroda i još jedan sijamski algar preko noći i još jedna zebrica. Jadna je mahala 3 dana sa škrgnim perajama kao da se hladi.Ova zadnja zebrica tjedan dana je bolesna

. Izvinjavam se na opširnom pisanju ali morala sam jer ne znam dali ove ribe koje su

imaju veze sa ovom zadnjom.
Mislim da je to ova bolest COSTIA NECATRIX.Nemam karantenski akvarij ali imam ove lijekove: sera ectapur, mycopur, costapur, general tonic. medimor ali nemam prijevod za njega. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima!