Pa drago mi je da je moja kuća i okućnica dobro utjecala na tvoje promišljanje o životu

Vidim po avataru da je sin već "pravi dečko"... Kaj sad ima 5-6 godina?
Stijena bi dobro došla, jer ne znam šta bi s pozadinom...Kako nemam ništa drugo, mislio sam probati staviti neku tamnu (crnu) pozadinu-probao bi iza staviti zgužvani crni papir -to je netko već sa forum napravio i izgleda ok.
Kamenja s Cresa još ima, i iskoristit ću ih, makar svi koji slažu "Tangu" stavljaju oblutke i uglavnom vrlo oskudno urede akvarij, što bi ja htio izbjeći. Isto tako-to kamenje je svijetlo, a Brichardiji su bijeli

Akvarij je dim 100x45x30 (cca 140 lit.) znači dosta plitak, a visok, pa one mrcine od kamenja onda neće ostaviti puno prostora u prednjem planu.
Isto tako, stavio bi fini šljunak, a ne pijesak, jer ne volim kad "popljuju" Brichardiji pijesak po biljkama i stijenama, jer mi to ružno zgleda.
Nikad dosad nisam radio cikliranje, pa ćemo vidjet kako će i to ispast-trebao bi napuniti akvarij u ponedjeljak (21.5.) i stavio bi onu pripremu za vodu sa gotovim bakterijama??
Ono što me još najviše muči: koje ribice staviti uz Brichardije, a da su vizualno potpuno različite od njih (možda neki Tropheus ili Tretocephalus)
Gdje ih nabaviti? U Belugu nemaju ništa, u Pet shopu imaju u akvariju CIKLIDI MIX (sa svačime uniutra??) Ili preko foruma?
Imam sada jednog starog Ancistrusa- da li bi trebalo još nekih čistača staviti, s obzirom da Botia nije izdržala napade Brichardija, a Ancistrus može biti samo u jednom kutu. Dobro to se sve odigrava(lo) u akvariju od 50 lit. !
Hvala na svim prijedlozima...