Kolovoz 26, 2025, 21:44:50 poslijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: moj aqvarij od 750l  (Posjeta: 9761 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline DeMar

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #75 u: Svibanj 10, 2007, 11:35:00 prijepodne »

Samo ti uzivaj. Ja imam pametnijeg posla od prepirke s tobom. Idem se opustati uz moj mix riba.
Pozdrav

Offline DeMar

• Punopravni član
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #76 u: Svibanj 10, 2007, 11:37:00 prijepodne »
A jos da ne spominjem kako se moja tema zatvorila zbog tko zna cega. Ali necemo ju dizati iz prasine.
Pozdrav

Offline strijelac1

• Punopravni član
  • **
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #77 u: Svibanj 10, 2007, 12:34:00 poslijepodne »

Ajd da se i ja uključim kao novi u svemu ovome, a nadam se da će ova moja poruka biti podržana i od većine drugih.

Ne znam što je u pozadini svega ovoga, niti me zanima previše, ali vidim da je previše riječi potrošeno na uvrede i ostale gluposti.

Mislim da je kritika mogla odmah biti puno bolja da se odnosila na konkretne stvari oko tog akvarija, pa bismo i mi početnici nešto iz toga naučili, a bobyalfu bi bilo odmah dokazano koliko jenjegovo znanje i kakve je pogeške, ali i dobre stvari napravio. Bolje da ste rekli koje vrste spadaju u takav i toliki akvarij, i što bi trebalo napraviti da on bude bolji. Na taj način bi imi nešto naučili, a broj grešaka bi nam svima pokazao koliko on zna i sa kolikom rezervom prihvatiti njegove poruke.

Takva kritika bi bila puno korisnija, a ako je stvarno tako loše uređen akvarij, onda i bolnija za njega nego ovo brdo osobnih uvreda.

A kao novi član moram reći da mi se uopće ne sviđa ovakav način razgovora,posebno od ljudi koji vode ovaj forum.
BELI MANASTIR

Offline dori

• Punopravni član
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #78 u: Svibanj 10, 2007, 12:59:00 poslijepodne »
Citat: strijelac1

Ajd da se i ja uključim kao novi u svemu ovome, a nadam se da će ova moja poruka biti podržana i od većine drugih.

Ne znam što je u pozadini svega ovoga, niti me zanima previše, ali vidim da je previše riječi potrošeno na uvrede i ostale gluposti.

Mislim da je kritika mogla odmah biti puno bolja da se odnosila na konkretne stvari oko tog akvarija, pa bismo i mi početnici nešto iz toga naučili, a bobyalfu bi bilo odmah dokazano koliko jenjegovo znanje i kakve je pogeške, ali i dobre stvari napravio. Bolje da ste rekli koje vrste spadaju u takav i toliki akvarij, i što bi trebalo napraviti da on bude bolji. Na taj način bi imi nešto naučili, a broj grešaka bi nam svima pokazao koliko on zna i sa kolikom rezervom prihvatiti njegove poruke.

U pravu si! Ali znaj: ja sam imala vremena te išla gledat prošle teme po pitanju tog akvarija - bilo je tu korisnih savjeta i prijedloga, i pohlavilo se ono što je bilo hvale vrijedno..

Takva kritika bi bila puno korisnija, a ako je stvarno tako loše uređen akvarij, onda i bolnija za njega nego ovo brdo osobnih uvreda.

A kao novi član moram reći da mi se uopće ne sviđa ovakav način razgovora,posebno od ljudi koji vode ovaj forum.

Ja imam svega 30-ak poruka u ovom forumu, ali ga pratim duže vrijeme. Strijalac 1: vidjet ćeš ima ovdje toliko dobrog i korisnog i lijepog - stvarno se može mnogo toga naučiti ako si uzmeš vremena..i ekipa se, koliko sam primjetila, dobro slaže, mislim da su kritike većinom pristojne i korektne i da su moderatoti i više nego fer i tolerantni. Tu su stručnjaci koji nesebično dijele svoja iskustva - to mi se jaaaaako sviđa. ali dosta hvale za danas, umislit će se:):):)pozdrav!

Offline dori

• Punopravni član
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #79 u: Svibanj 10, 2007, 13:01:00 poslijepodne »
e ovi citati nisu (tehnički) ispali dobro, sorry..

Offline Zoran

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #80 u: Svibanj 10, 2007, 13:05:00 poslijepodne »
Ajd da se i ja ukljucim.

STRIJELAC1 ima 100% pravo. prestanimo sa svadjama i piz**** jer zbog toga ljudi odlaze sa foruma, a neki samo citaju i ne odgovaraju i to godinama.

Pustite forum za ucenje, razmjenu iskustava i dobara , i stjecanje novih prijatelja s kojim djelimo jedan fenomenalni hobi.

Kad to preraste u vrjedanje forum postane napor pa ga se i izbjegava.

Moje misljenje, mozda sam blesav i utopist ali jbg.
Rijeka/Hrvatska

Offline lp

• Punopravni član
    • HAS - HrAquascape.org
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #81 u: Svibanj 10, 2007, 13:11:00 poslijepodne »

Ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru...

Sest stranica prepucavanja.

Daj prestanite vise...

Edited by: lp

Offline Jurupari

• Hrvatska udruga ciklidofila
  • Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • Marko Lenac
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #82 u: Svibanj 10, 2007, 13:18:00 poslijepodne »
meni paše malo iskrenosti - uvijek bolje od prenemaganja i hvaljenja svake bare iz pristojnosti

Offline Strippy

• Punopravni član
  • Dob: 45
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #83 u: Svibanj 10, 2007, 13:43:00 poslijepodne »

Citat: strijelac1

Ajd da se i ja ukljuèim kao novi u svemu ovome, a nadam se da æe ova moja poruka biti podržana i od veæine drugih.

Ne znam što je u pozadini svega ovoga, niti me zanima previše, ali vidim da je previše rijeèi potrošeno na uvrede i ostale gluposti.

Mislim da je kritika mogla odmah biti puno bolja da se odnosila na konkretne stvari oko tog akvarija, pa bismo i mi poèetnici nešto iz toga nauèili, a bobyalfu bi bilo odmah dokazano koliko jenjegovo znanje i kakve je pogeške, ali i dobre stvari napravio. Bolje da ste rekli koje vrste spadaju u takav i toliki akvarij, i što bi trebalo napraviti da on bude bolji. Na taj naèin bi imi nešto nauèili, a broj grešaka bi nam svima pokazao koliko on zna i sa kolikom rezervom prihvatiti njegove poruke.

A kao novi èlan moram reæi da mi se uopæe ne sviđa ovakav naèin razgovora,posebno od ljudi koji vode ovaj forum.

evo osjecam se prozvan da komentiram ovaj tvoj navod. Ja se slazem s tobom!
i mislim da pocetnici na forumu uvijek nadju ono sta traze i da stariji imaju strpljenja i razumjevanja za njih. ALI kada covjeka upozoris da nesto ne radi dobro i kad on to po 4-5 put ponovno napravi i s tim se javno hvali i govori da mi nismo u pravu jer on to radi na dobar nacin(DeMar) kako reagirati na to? Kako bi ti reagirao na to?

Split / Hrvatska

Offline Fenix

• Punopravni član
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #84 u: Svibanj 10, 2007, 13:49:00 poslijepodne »
Ma i meni pase iskrenost, ali dajte....
reklo se je dosta, mislim da su izvukli pouke a opet mozda i ne
ko ce ga znat,
Etikete su dobili obojca - pokazali su se kao prave face

Ja sam za to ako se nastave glupirati banirajte ih

admini dajte kljucajte ovo...
Crni ugled ove stranice....

No opet to je moj stav prema ovakvima i ovakvim situacijama.
Vecina mudro suti ali eto jednostavno imam potrebu ovo napisati

pozz

Zagreb/Malešnica

Offline XoFoX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 35
    • Zminj24 web site
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #85 u: Svibanj 10, 2007, 14:01:00 poslijepodne »

Citat: DeMar

Samo ti uzivaj. Ja imam pametnijeg posla od prepirke s tobom. Idem se opustati uz moj mix riba.

Samo se nadam da tvoj mix riba nije sličan bobialfovom jer ćeš onda uživat u hororu....
Žminj/Istra/Hrvatska

Offline Strippy

• Punopravni član
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #86 u: Svibanj 10, 2007, 14:05:00 poslijepodne »

Citat: XoFoX

[

Samo se nadam da tvoj mix riba nije slièan bobialfovom jer æeš onda uživat u hororu....

boblialfov je jos i dobar kakav je njegov... potrazi njegov akvarij pa ces vidit.
Split / Hrvatska

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #87 u: Svibanj 10, 2007, 14:34:00 poslijepodne »

Čitam ovo od početka i sve manje mi se sviđa. Potpuno se slažem s onima koji smatraju da ovu svađu treba prekinuti, a forum je predragocjeno mjesto za sve nas koji volimo od srca svoje akvarije i ribice. Ovo postaje polako blesavo... Svakako je trebalo reagirati na netočnosti, no u što se stvar razvila....

Znam da svi, naravno u dobroj namjeri, znamo nešto reći što možda i ne stoji, ali zato uvijek postoje iskusniji kolege koji (bi trebali) konstruktivnom kritikom mogu stvar ispraviti, a i nas naučiti da ne griješimo. Hvala svim takvim kolegama, jer od ovog sam foruma beskrajno puno naučio, a moje ribice puno profitirale...

A svađu prekinite! Ili preselite na pp....

Offline dori

• Punopravni član
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #88 u: Svibanj 10, 2007, 14:44:00 poslijepodne »

za sve koji nisu primjetili:

Bobialf, DeMar i Mastino su se povukli, al tema je i dalje otvorena i svako ima potrebu nadolijati ulja na vatrui dalje ukazivati na šarenilo akvarija i fish-mix.

pustite im njihove akvarije, ako im ribice budu nesretnei poubijaju se međusobno nek sedečki lupaju sami po glavama.. Uglavnom, nadam se da su im sjele kritike (ovakve ili onakve) i da se neće višepraviti sveznalicama.

VELIKI APEL da se zatvori tema! i VELIKO HVALA!

Offline Strippy

• Punopravni član
moj aqvarij od 750l
« Odgovori #89 u: Svibanj 10, 2007, 14:58:00 poslijepodne »
evo da onda ispunim zelje...
Split / Hrvatska