totalno ocekivana reakcija s tvoje strane, predvidljiv si...

ma gle ja uopce ne mislim da su tvoje price lovacke, UVJEREN sam u to...
ok imas ribe, imas AQ, to stoji, ali sumnjam da si ikad bio dalje od njemacke ili svabije kako je ti zoves, malawi sigurno nisi ni primirisao jer da si bio tamo bila bi koja tvoja slika, znaci tebe i tvoje skupine ili s kim si vec bio sa nekih prekrasnih lokacija u ovom moru slika sta si postavio sa "tvojih odmora", ali ja tebe ni na jednoj slici nisam prepoznao, kao sta sam vec u jednoj tvojoj staroj temi napisao sa intereneta se jako lako moze skinuti masu slika i uploadati na bilo koji forum.
uvjeren sam i da si odlucio predstaviti svoj AQ u pravim dimenzijama jer su te vec diskreditirali na drugom forumu kad si napisao da imas AQ "2,5 metrasa", njihov admin je i lijepo uredio tvoju original slikicu

(ako se admini/moderatori slazu laku cu i linkove staviti), znaj da ja citam i ostale forume, nebuloze sta prodajes ljudima a pogotovo pocetnicima nisu ni najmanje u redu, jer ih navodis na krivi put...
da se nadovezem na "odmor", pred 10-15-20 dana si rekao na ovom forum da ides 15 dana na odmor i po nove ciklide (vjerovatno u neki shop), i stvarno ja mislio covjek otisao, ajde bas lijepo vidjet cemo neku novu vrstu, ali citajuci drugi forum naidjem na predstavljanje tvog AQ u ri i pocinjem se

, na krasnom odmoru si bio kad si se stigao javljati na forum i uploadati slike

ok ok laptop, bezicni internet, ovo ono, sve mi je jasno, ne trebas meni o tehnologiji pricat...
na pocetku kad si se ukljucio u forum sam stvarno mislio da nesto o ciklidima znas ali kako je vrijeme teklo sve sam vise poceo sumnjati u to tvoje "znanje" a sad sam uvjeren da ga imas jako malo i da se uopce ne trudis nesto nauciti o ribama sta drzis. a znas zasto sumnjam u to? zato jer sam ja u to vrijeme puno citao i naucio ponajvise zahvaljujuci ovom forumu ali i drugim internet forumima koji se bave iskljucivo ciklidima, tako da bobialf ja ti savjetujem kao pocetnik akvarist hobist, pocni vise citati i uciti jer tvoje ribe to zasluzuju...
Lijepi pozdrav
Mastino