.... samo da pokažem. ... pomalo napreduje, lagno se je već zaciklirao, sada su se naglo počele širiti crvena i ljubičasta alga

, pjeska još uvijek nema... bojim se ciano bakterije (koji sam papak he he he... ), od koralja imam nekoliko vrsta zoanthusa, mashroom, claustreu, euphylliu, bijelu xeniu, imam i jedan tvrdi koralj koji sam na živom kamenu dobio.... koji je sada iz glave ne znam, ali imam negdje zapisano... .kad na to naletim javim koji je to

, uglavnom je smeđi, a kada se otvori oni mali sitni polipići su jako zeleni..... imam jednu ribicu koju sam već gore predstavio (Chrysiptera parasema), te nekoliko puževa i dva mala Jadranska samca. Sada mi preostaje to sve održavati i uzgajati

... mislim sa lijeve strane ubaciti još ficlek ili dva živih kamenčića ...no to otom potom..... te ubaciti još par mashrooma, te još nekoliko vrsta zonthusa u parazoanthusa, i možda jedan ili dva tvrda koraljčića tamo negdje na vrh grebenčića. .... e da i valjda jednom ubacim jednog malog gobbya, te još jednu ribicu pa da akvarij bude kompletan

..evo jedne skromne fotkice.... doista se još nisam pozabavio da ga pofotkam kako treba