0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja bi izvadila ove šarene kamenèiæe (veæ imaš šarenilo riba:), stavila bi pijesak za malawi.. grane su lijepe ali bi (meni) bio bed da se ribe ne izgrebu..inaæe ribe su mi prekrasne, al mi sve zajedno nekako prešareno, nemoj se pliz najljutiti, ako se tebi sviđa tak ja mogu samo reèi:
ja bi izvadila ove šarene kamenèiæe (veæ imaš šarenilo riba:), stavila bi pijesak za malawi..
ja bi stavio u dio akvarija pijesak za malawi, u dio pijesak za amerikance, u treci dio bi posadio biljke a u 4 dio bi stavio pijesak velike granulacije za zlatne, tako da se svaka riba moze drzati svoga biotopa.
Citat: dorija bi izvadila ove šarene kamenèiæe (veæ imaš šarenilo riba:), stavila bi pijesak za malawi.. zasto samo pijesak za malawi? ja bi stavio u dio akvarija pijesak za malawi, u dio pijesak za amerikance, u treci dio bi posadio biljke a u 4 dio bi stavio pijesak velike granulacije za zlatne, tako da se svaka riba moze drzati svoga biotopa. Jesi razmisljao o tome Demar?
Citat: Strippyja bi stavio u dio akvarija pijesak za malawi, u dio pijesak za amerikance, u treci dio bi posadio biljke a u 4 dio bi stavio pijesak velike granulacije za zlatne, tako da se svaka riba moze drzati svoga biotopa.DA definitvno poslusaj ovaj savjet + ja bi nadodao jos malo vecih crvenih klikera da stvaraju bolju refleksiju na ribe
Koliko si to vrsta utrpao? Pa nisu to pokemoni.
mislim aq nije loš sviđa mi se ona grana mislim na prvoj slici ali kada vidim ove klikere u aq baš si pogodio biotop
Ti klikeri su tu da se ribe imaju s cim igrati kad im bude dosadno.