Srpanj 19, 2025, 23:10:18 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Diy kotilica - pomoc molim  (Posjeta: 1419 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Spidy

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
Diy kotilica - pomoc molim
« u: Travanj 30, 2007, 16:58:00 poslijepodne »

Ukratko, ribica ce mi se uskoro okotit, treba mi neka alternativa umjesto kupovne kotilice - nije da mi je puno dat 20 -30 kn za kupovnu, ali jednostavno nisam u prilici otic do najblize trgovine i put bi me ispo 5 puta skuplje od cijene iste, a i da ne zaboravim, sumnjam da ce sta radit do srijede.

Molio bi ako ima ko kakvu ideju na koji nacin napraviti kod kuce nesto brzo i funkcionalno, i ako mi moze neko ukratko objasnit na koji nacin ona zapravo funkcionira (jos sam zelen sto se tice tog djela akvaristike).

Kolko sam skuzio smisao je odvojit ribicu i mlađ od ostatka akvarija. Zar sama majka ne predstavlja opasnost i dalje za male ribice ?!!!!

Ribice su GUPI

Unaprijed hvala.
Ivanic Grad

Offline Mastino

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #1 u: Travanj 30, 2007, 18:14:00 poslijepodne »
uzmi plasticnu bocu, prerezi je i izbusi po njoj s iglom rupice radi cirkulacije vode, kad ubacis zenku nakon mrijesta je moras odmah maknuti jer ce pojesti mladj, eto tako sam ja napravio jer isto mi se zenka odlucila okotiti u subotu navecer kad su svi shopovi zatvoreni...
naglasavam, ovo je samo privremeno rjesenje i daleko su bolje kupljene kotilice jer imaju dio gdje mladj padne i majka ih ne moze dohvatiti...
sretno i javi kako je prosao mrijest...

Offline Spidy

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #2 u: Travanj 30, 2007, 19:50:00 poslijepodne »
Hvala puno na savjetu !!!!!!!  
Ivanic Grad