Kolovoz 22, 2025, 05:27:34 prijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: Tetra EX 700  (Posjeta: 929 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sea Wolf

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški  
Tetra EX 700
« u: Travanj 27, 2007, 18:00:00 poslijepodne »
Puknulo mi je ležište ručne pumpice koja vrši upumpavanje vode i stvaranje potlaka u filteru pa me interesira gdje se za ovaj filter kod nas mogu nabaviti rezervni dijelovi.
Sea Wolf  / Rijeka

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
Tetra EX 700
« Odgovori #1 u: Travanj 27, 2007, 18:28:00 poslijepodne »

ZOO HOBBY d.o.o., Zagreb, CMP Savica Šanci 125
E. [email protected]

Oni su službeni dealeri za Tetru

Offline ZZac

• Punopravni član
  • **
Tetra EX 700
« Odgovori #2 u: Travanj 27, 2007, 22:47:00 poslijepodne »
Stalno neka frka s tim Tetrama. Ja sam prije kupovine filtera raznišljao na sljedeći način, Tetri je ovo prva generacija vanjskih filtera i normalno je da bude "dječjih bolesti" koje budu ispravljene u drugoj generaciji. Fluval već ima petu generaciju vanjskih filtera u kojoj nema niti "d" od "dječjih bolesti". Ako to usporedimo s autoindustrijom dobijemo još jasniju sliku. Što kupiti Golfa I ili Golfa V. Naravno, postoji i mercedes a znamo da njega voze odlikaši . Nisam predstavnik Fluvala da me nebi netko krivo shvatio ali činjenica je da ipak Tetre imaju dosta "dječjih bolesti".

Offline AndrejX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
Tetra EX 700
« Odgovori #3 u: Travanj 27, 2007, 23:25:00 poslijepodne »

Citat: ZZac
V. Naravno, postoji i mercedes a znamo da njega voze odlikaši . Nisam predstavnik Fluvala da me nebi netko krivo shvatio ali činjenica je da ipak Tetre imaju dosta "dječjih bolesti".

Sve to stoji, ali ima i jedna zackoljica - za Tetru u ZG dobijes novi dio isti dan, a za Eheima brtvu ili osovinu rotora bas i ne, osim ako imas srece pa je ima u Tukanu.

Offline ZZac

• Punopravni član
  • **
Tetra EX 700
« Odgovori #4 u: Travanj 28, 2007, 09:15:00 prijepodne »

I za Fluvala, a razlika u cijeni filtera nije astronomska, pa još kad uzmemo u obzir provjerenu pouzdanost Fluvala i "nekvarljivost", a da ne govorim o Eheim profi seriji .

Nije Tetra loša samo ima tih sitnih "dječjih bolesti" ali siguran sam da u drugoj generaciji sve to bude ispravljeno i filter bude . Čini mi se da pojedine serije iz tvornice dolaze "krhkije" jer neki imaju problema s njima a nekima već godinu dana radi savršeno. Uh, sad sam već započeo temu "koji je bolji" a tema je već X puta prožvakana na forumu.Glavno da je "Morski vuk" dobio info gdje nabaviti rez. dio .

Offline Sea Wolf

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
Tetra EX 700
« Odgovori #5 u: Travanj 29, 2007, 21:16:00 poslijepodne »

Hvala Vam na informaciji.

Javit ću im se pa možda imaju dio koji mi treba.

Što se tiče filtera o tome nebih htio raspravljati jer svako ima neko svoje mišljenje. Mogu samo reći radi dobro već 1 godinu, a za ovaj dio što mi je puknuo sam sam kriv jer sam ga malo preforsirao.
Sea Wolf  / Rijeka