Evo baš večeras gledam kako odavno nisam stavio fotku od mog nijednog akvarija, pa eto, večeras započinjem s tropheusima
Dakle, u početku su bili samo duboisi ali evo, društvo je stiglo, ikole i chimbe. Prije udomljavanja novih sustanara, morao sam sve "preorati" i ubaciti još bilja, kako ne bi došlo do tragičnih posljedica i evo, mislim da sam uspio. Naravno, gazda je dao do znanja da je glavni ali za sada sve štima
Za one koji ne znaju, radi se o akvariju, 300 i nešto litara dugačkog 160 cm. E da, u međuvremenu je stigao i novi poklopac, savršenstvo našeg Gorana. No, o tome ću naknadno...
I da završim sa još jednom novosti. Naime, jedan od najvećih protivnika munlajtova ima munlajt

Ne zbilja, savršeno izgleda. Viđao sam to po biljnim akvarijima i izgleda super no kad se svjetlost kroz bilje probije do kamena, izgleda impresivno. Ja jesam pokušao fotkati ali to nije ni blizu ugođaja uživo.
Evo par slija... ribe nisu u prvom planu ali oko toga ću se ovih dana potruditi pa ćemo malo popuniti ciklidnu galeriju