Bobialf istina je ja sam bila ta koja je rekla da su ribe zdrave ijoš je netko bio se složio samnom ali nije bitno tko, ja neču imenovati osobu. Ne ljutim se ništa ja šta si me spomenuo. Zbilja ja moram napomenut da sam gotovo uvjek imala sreče s ribama. od kad kupujem samo su mi 2 uginule , možda se nisu i uspjele prilagodit, ma dobro nije ni bitno. Ali jedina i velika zamjerka je na"čistoču" to zbilja je sramota. Trgovina je očajno prljava sva i tamo treba prvo špatula počevši od ulaznih vrata pa nadalje,a onda voda ideterđenti A isam vlasnik po čistoči je... zato velim kakav gazda takva i trgovina i obrnuto.

A inače izbor zoo shopova uRijeci je ah, ah takav kakav je, daj bože da jei to. Jedni čisti i skupi ko đavo a ribe krepavaju, drugi prljavi da te sve češe kad uđeš utrgovinu da bi se najrađe u hipermanganu dezinficiraoi sebe i ribekad dođeš doma, a treči isto čisti ali skupi, ljeni, neuslužni i uvjek nadrndani a bilje i ribe teška bjedica i šta se tiče zdravlja i zbora. pa se misli.
Edited by: duda