Može li si akvarist zaželjeti lijepši Uskršnji poklon????
Sve je poèelo u èetvrtak, kada sam si kupila par Ramireza, za koje sam zbog njihove osjetljivosti, a moje mekane i kisele vode molila Boga da ostanu uopæe živi....(a kamoli da su par, tj. muško i žensko, jer je prodavaè a i ja dvoumio....ali moja briljantnost

...) i nakon 24 sata su se izmrijestili, ali naravno, kako mi nije palo na pamet da bi tako rano nakon šoka....izmrijestili su se u zajednièkom akvariju i naravno nije bilo šanse....slikice su preloše, ali možda stavim koju...
Onda sam u subotu vidla 20-tak malaca Brevisa...ili po mojem, Magarca....i sreæi nije bilo kraja!!! a mama i tata ih brižno èuvaju....ne znam ima li ih još, jer vidim da neki izlaze iz kuèice još s žumanjèanim vreèicama...na žalost, fotiæ mi je preloši za slikice ovih planktonèiæa...tako da æe te prièekati da porastu...ako porastu...a što je još bolje, druga ženkica mi se èudno ponaša i ima ratnièke boje na sebi...pa možda...

A kao šeæer na kraju...bacim letimièni pogled na Multifasciatuse...i nekaj šmugne....a kad ono...JOJJJJJJ!!!!!!!!!! još barem 15-tak komada!!! ali ovi su nešto veæi...ali i dalje premali za slikanje....sve tri ženkice su mi se izmrijestile!!! sve tri otprilike u isto vrijeme!!!!!!!! i sad muku muèim kako naæi vremena za hraniti ta èudesa i mjenjanje vodice....uglavnom...prekrasan poklon....
Edited by: ninci