Srpanj 27, 2025, 14:22:18 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Denitrol JBL  (Posjeta: 1304 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aquavu

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 54
  • 095 518 79 17
Denitrol JBL
« u: Travanj 08, 2007, 20:58:00 poslijepodne »
Zanima me da li je itko od vas do sada imao iskustava sa preparatom Denitrol od JBL-a(Aquarium-Starter).Trgovac mi ga je preporučio iz razloga što je navodno odličan za uklanjanje organskih onečišćivaća (ostaci hrane otpada i sl.).U akvariju imam mlade diskuse koje često hranim i naravno tu je onda i puno ostataka hrane.Pitam iz razloga što nemam baš puno povjerenja u trgovce,a i ne volim koristiti kemiju više nego moram.AQ 360 l,filter Tetra tec ex 1200.

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
Denitrol JBL
« Odgovori #1 u: Travanj 08, 2007, 21:11:00 poslijepodne »
Nije to kemija, to su bakterije koje ti ne trebaju... ako imas mlade diskuse onda sumnjam da je rijec o novom akvariju. Bakterija u tvom akvariju, filteru ima puno vise nego u toj bocici. Tebi sto treba je veliki filter koji imas, bilje po mogucnosti i redovita izmjena vode! Nemoj ribama puno hrane odjednom dati nego bolje malo po malo tako da ima sto manje ostataka hrane!
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline aquavu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 54
  • 095 518 79 17
Denitrol JBL
« Odgovori #2 u: Travanj 08, 2007, 23:03:00 poslijepodne »

Znači bacanje novaca uzalud,odnosno koristi se samo u novoformiranim akvarijima.Hvala .

Offline AndrejX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
Denitrol JBL
« Odgovori #3 u: Travanj 08, 2007, 23:44:00 poslijepodne »

Citat: aquavu

Znači bacanje novaca uzalud,odnosno koristi se samo u novoformiranim akvarijima.Hvala .

Kod formiranja, a nije lose niti kod veceg ciscenja ili zamjene filtera, te nakon tretmana lijekovima - u svim situacijama kad bi mogla biti narusena ravnoteza.