Meni se raspored bilja ne svidja ,ali uz malo maste bi se dalo napraviti cudo ,ipak je to 360 litara!

Vidim da i nakon 2 mjeseca pozadina nije promijenjena ,nju bi hitno trebalo zamijeniti .Od nje posadjeno bilje ne dolazi do izrazaja .Podloga je takodje kriticna i ovakvi krupni kamencici nisu dobri ni zbog Coryja ,a takodje nisu dobri jer u njih lako zapadnu komadici hrane pa pocnu trunut.
Al da ne bi bila party breaker ,ribe su ti fenomenalne , a i bilje izgleda zdravo! Velika biljka je neki Echinodorus .
DA se mene pita ja bi cim prije zamijenila podlogu ,izbacila kokose(ili ih negdje sakrila) ,stavila makar komad tamnog hamer papira za pozadinu ,stavila one grane u jednu tacku ,pored zasadila onaj Echinodorus ,grupisala bilje slicnog oblika tamo i ovamo ,a usput bi se bacila u potragu za niskim biljem (makar neke crypte ili mahovinu za pocetak) .Zamoli clanove sajta da ti ustupe koji pelcer ako ne mozes naci da kupis.Ljudi imaju viskova ,a vecina ne voli bacati bilje,radije ih poklanjaju .Zato postavi oglas i sigurna sam da ces u skorije vrijeme imati akvarij na kome ce ti mnogi zaviditi,ja prva!

Eh da ...i opet kad pogledam slike,dzaba mi sve sto sam napisala kad su ribe fenomenalne!