Srpanj 27, 2025, 15:37:27 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: bolja solucija  (Posjeta: 1282 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline cichlid

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
bolja solucija
« u: Lipanj 16, 2004, 12:34:00 poslijepodne »

ovakav naain slaganja tanka za ciklide je odliaan ,ali i nosi druge stvari puno se više zadržava zmazanoae,izmet izme?u kamenja i loše strujanje vode ,ako trebate ribu odvojiti nema šanse da ju uhvatite ,zavuae se pod kamen i to je to.riba nema baš mjesta za plivat šta joj je važno isto toliko ko i kamenje,poveaa se agresivnost jer ima više špilja i dominantan mužjak u tanku hoae ih držati sve ,što mu nejde pa šora sve koji nai?u.PJESAK-inaae ide pjesak sa ciklidima ali nije dobar za pumpe ,ciklid kopa i paca pjesak po filteru što nije dobro.nakon bezbroj promjenjenih podloga ,treba im staviti šljunak krupniji.u njega se može sasaditi i bilje što u pjesku teško.iskopa ga vrlo lako.i lakši je za održavanje.TO JE ZA ONE KOJI SU ODLUAILI DRŽATI CIKLIDE..

Edited by: Ars

Offline cichlid

• Punopravni član
bolja solucija
« Odgovori #1 u: Lipanj 16, 2004, 12:37:00 poslijepodne »
GORE SLIKU SAM ZEZNIJO NEZNAM KAK.

Offline cichlid

• Punopravni član
bolja solucija
« Odgovori #2 u: Lipanj 16, 2004, 12:45:00 poslijepodne »
OVO JE DRUGI NAAIN--ljevo ,desno sredina prazna tu i tamo koja spilja ,imaju mjesta za skrivanje ,a i mjesta za plivat smeae se ne zadrežava ko prije i lakše mi je prat sadnje staklo,pjesak .kad trebam ribu ulovit ,kaj imam, izvadim par tih velikioh kamena i gotovo ,samo moram pjesak promjenit,.ovo je dobra solucija jer izme?u tih par stjena ,jako dobro struji voda što mi je jako bitno.

Offline cichlid

• Punopravni član
bolja solucija
« Odgovori #3 u: Lipanj 16, 2004, 12:59:00 poslijepodne »
neznam zakaj nemrem poslati drugu sliku.

Offline Irusnjak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
bolja solucija
« Odgovori #4 u: Lipanj 16, 2004, 13:22:00 poslijepodne »

Citat: CICHLID
GORE SLIKU SAM ZEZNIJO NEZNAM KAK.

Zeznuo jesi, ali barem tank izgleda duži  

Offline For_life

• Punopravni član
bolja solucija
« Odgovori #5 u: Lipanj 16, 2004, 16:03:00 poslijepodne »

stvarnosi ohrabrioljubitelje ciklida da se bace na posao slaganja akvarija namjenjenog za ciklide

Citat: CICHLID

ovakav naain slaganja tanka za ciklide je odliaan ,ali i nosi druge stvari puno se više zadržava zmazanoae,izmet izme?u kamenja i loše strujanje vode ,ako trebate ribu odvojiti nema šanse da ju uhvatite ,zavuae se pod kamen i to je to.riba nema baš mjesta za plivat šta joj je važno isto toliko ko i kamenje,poveaa se agresivnost jer ima više špilja i dominantan mužjak u tanku hoae ih držati sve ,što mu nejde pa šora sve koji nai?u.PJESAK-inaae ide pjesak sa ciklidima ali nije dobar za pumpe ,ciklid kopa i paca pjesak po filteru što nije dobro.nakon bezbroj promjenjenih podloga ,treba im staviti šljunak krupniji.u njega se može sasaditi i bilje što u pjesku teško.iskopa ga vrlo lako.i lakši je za održavanje.TO JE ZA ONE KOJI SU ODLUAILI DRŽATI CIKLIDE..

< =text/>

Edited by: Seba
Grad od milijardu bendova-Grad na na Rječini