evo da i ja koju napišem,u protekloj godini moj 900litara tank je doživio mnoge transformacije.zadnje šta sam imao su tannganyika,krasni ciklidi ali za moj tank premali, pogotovo ako tank držite u velikom prostoru .jednostavno ribe se ne vide zato previlo veliki tank -velike ribe od 12-20 cm i veće po izboru.kod mene se ta kombinacija pokazalo krivom ,puno stjenja i puno riba a ja nevidim ni jednu.to su bili mali ciklidi ,leleupi,brikardi ,julidochromis dic feldi,jul... auratus,celvusi ,compresice,n.oscellatus i tako dalje ,pre male ribe za moj tank ,tu i tamo leleupi je znao bljesnjut od nikud a ovo sve drugo-povećalo pa treži-ti ciklidi su definitivno za manje akvarije,ili njih sto da bi se nešto vidlo.sad sam se vratio na stari sveti malawi,sliku neču još poslati jer još slažem kamenje ,a po još kamenja moram na sljeme ,uzeo sam zelenkasti sivi kamen.
azureus 1m-1ž nije više bilo ženki,aln.. orange 1m-1ž ista stvar ,a drugi mužjaci svi imaji po 5-6 ženki.labidichromis 2m --4ž.kad malo još posložim neke stvari pošaljem slike.