Srpanj 09, 2025, 14:22:13 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: mislim da nije ich  (Posjeta: 714 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline haznfefer

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
mislim da nije ich
« u: Ožujak 11, 2007, 01:45:00 prijepodne »

Lepi pozdrav,

Ovak, imam problem. Kupio sam skalara prije nekih mjesec dana. Nakon par dana dobioje par bijelih tockica i ja sam zakljucio da je ich, pa sam obavio lijecenje prema uputstvima (lijek fura mor). E, i tako tockice otisle nakon par dana, ali cim sam snizio temperaturu i izvadio lijek, tockice se vratile. I to samo tom skalaru, nijedna druga riba nije dobila. Ponovio sam ljecenje samo visokom temperaturom, pa se opet povuklo. Snizih temperatru, vratilo se, opet samo njemu. Onda sam opet tjedan dana stavio ljek, povuklo se, izvadio ljek, vratilo se (samo skalaru). I kaj da ja sada mislim?

MOlim Vas pomoć,

Hvala

Offline lula

• Punopravni član
mislim da nije ich
« Odgovori #1 u: Ožujak 11, 2007, 09:04:00 prijepodne »
Probaj sad malo pustiti pa dobro prati dali će se proširiti i onda liječi ponovo. Probaj malo duže imati višu temperaturu.
Varaždin / Hrvatska

Offline haznfefer

• Punopravni član
mislim da nije ich
« Odgovori #2 u: Ožujak 11, 2007, 11:50:00 prijepodne »

Ok, probati cu, al me malo frka jel vec nekih 3 tjedna imam visoku temp. Ono kaj sam spustao je bilo svega par dana..

Offline haznfefer

• Punopravni član
mislim da nije ich
« Odgovori #3 u: Ožujak 21, 2007, 20:03:00 poslijepodne »

Evo, nakon 10 dana opet se pojavilo. I dalje samo taj jedan skalar ima bijele piknjice. Definitivno izgleda kao ich a nijedna druga riba nema ništa. NEznam kaj da radim više. MOlim vas za pomoć