.... sve zavisi kako se uzme.... uglavnom dobio sam dva komada sada su trenutno u fazi ispitivanja točnosti mjerenja...
Izgledaju ovako...

Komplet se sastoji od dvije komponente. Jedna je kako je deklariraju nutarnja, to je ova srebrna sa velikim displayom, a vanjska jedinica je ova manja napravica. Zgodno je to da komplet radi na jednoj frekvenciji, ali ima tri različita kanala, te na jednoj nutarnjoj jedinici možete pratiti temperature na tri vanjke jedinice. Druga tipka od ispod (channel) služi tome da se prebacuje sa kanala na kanal i tako na displayu pratimo željenu temperaturu. Ujedno se na može postaviti podesiti alarm da se nas upozori na najnižu i najvišu željenu temperaturu.
Vanjska jedinica...

... na sebi isto ima jedan mali display koji pokazuje trenutačnu temperatutu koju on mjeri...
Ta vanjska jedinica se sastoji od tri djela...
1. dio je sama jedinica
2. je žičano postolje, koje se utakne u odgovarajuće rupice i tako jedinica samostalno stoji na ravnoj podlozi.
3. PVC postolje ili nosać koje se ušerafi na zid ili... te se jedinica umetne u taj nosać
.... zgodno je to što nema žica koje ih povezuju.
Koliko koštaju ne znam.... dobio sam ih na poklon, a naručeni su(mislim) iz Neckermanna.