Kolovoz 09, 2025, 20:05:03 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Molim pomoć okko prehrane  (Posjeta: 3006 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mrky007

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Molim pomoć okko prehrane
« u: Ožujak 08, 2007, 15:19:00 poslijepodne »

Pozdrav!

U akvariju imamo: sijamskog borca + 2 zenke, corydoras pande x2, šverta, molly, neonke x7.

Za prehranu koristimo neke šarene lističekoje su nam uvalili u zoo centru, ali predpostavljam da im to ne može biti dovoljno bez neke dopune u ishrani.

Zanima me kojom vrstom hrane vi hranite svoje ribe i što koristite za dopunu u ishrani???

Offline zlatkica

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Molim pomoć okko prehrane
« Odgovori #1 u: Ožujak 08, 2007, 16:28:00 poslijepodne »
U pravu si...to je osnovna hrana, dovljna za preživljavanje ali nikako nije dovoljna da bi ribice bile sretne i zdrave..
Kako osobno imam hladnovodne ne znam puno o prehrani tvojih ali znam da im treba i živa hrana...izvrstan je FD mixpur (ja ga dajem svojima) i pogodan je za sve ukrasne ribe ili serine O-nip tabletice koje se lijepe za staklo pa ribice čupkaju...a one su kombinacije žive i pahuljaste hrane,zatim za cory-je imaš tabletice za ribe dna koje odmah potonu da se i oni koji puta dobro napapaju...,a nedugo sam slučajno zapazila neku serinu biljnu hranicu,baš za živorotke,ali nisam zagledala...
I ne bi bilo loše uzeti neke vitaminčeke...ja koristim sera fishtamin koje možeš ili ukapati u aq.ili dati direktno na hranu...
Eto...nadam se da sam bar malo pomogla dok me ne nadopuni netko tko ima takve ribice...