Corydorase NE ni u kom slučaju jer oskar će SIGURNO pojesti sve što mu stane u usta, a cory je taman porcijaš. Tu se ne radi, po meni, o onom što većina smatra agresijom kod oskara nego njihova vječna glad. Osim ako se ne duri ili s njim nešto nije u redu, oskar će STALNO biti gladan, a u toj svojoj gladi ne bira jel' živo ili mrtvo. Što se ostalih čistača tiče... Iz mog iskustva, svi oni rade puno više smeća nego koristi. Pleco ima izmet oblika smeđe trake cca 5 cm (kad naraste), a to što čisti je upitno. Imao sam par vrsta, ali slabo oni očiste. Mislim da njih možeš uzeti kao zgodne dodatke akvariju koji nešto dobro sigurno naprave, ali ne bih se na njih oslanjao u smislu čišćenja. Za tu svrhu su mi, bar za dno, nekako bolji puževi jabučari. Ancistrusi ful dobro izgledaju, a ima i ne tako skupih L brojeva koji jako podignu akvarij.
Za čišćenje ti rađe vjeruj moćnom filteru. Fluval FX5 ti je za tu litražu i oskare najjače rješenje. Ja sam ga stavio na 300l (deklariran je za 1500) i voda je kristal!