Kolovoz 09, 2025, 05:29:35 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Osijek - Zoo shop na Korzu ponovo otvoren  (Posjeta: 4861 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline babyboom

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
Osijek - Zoo shop na Korzu ponovo otvoren
« Odgovori #25 u: Ožujak 05, 2007, 20:31:00 poslijepodne »
Eto, što ti je proljeće....kod tih mladih, samo udari u glavu, pa su skroz šumasti.....a mi stari moramo misliti onda i za njih....(ako imamo s čime)...

Daklem, očekujem izvještaj i tvoje mišljenje! Reci čiki da ga je pozdravila jedna šašava teta iz Zagreba, ziher će je se sjetiti, i da je rekla da ribovi obožavaju hranu koju je preporučio...

Sretno, i moooolim te, nemoj ovaj puta zalutati...ostavi proljeće i ljubav doma....a u grad kad ideš uključi glavu!

Offline aqua man

• Punopravni član
« Odgovori #26 u: Ožujak 06, 2007, 13:47:00 poslijepodne »
Evo bio sam jučer tamo ,i stvarno nisam našao ništa dobroga,osim da su im ribe zasad sve žive i zdrave,a cijene riba su normalne  ko i u svakim zoo shoppovima!Od biljaka nisam baš vidio neki dobar izbor,a uz to i to malo biljaka je večinom trula toatalka i još nešto što mi se jako ne sviđa u toj trgovini je to što biljke drže zajedno sa ribama koje se mogu zaraziti i prenjeti sve na biljke i lijepo mi to kupimo i odnesemo kući s svoj tank Izbor akvarija je solidan,cijene nnisam baš promatrao previše  
Ovo je bio moj mali izvještaj

Offline aqua man

• Punopravni član
« Odgovori #27 u: Ožujak 06, 2007, 13:49:00 poslijepodne »
A još da kažem da su trgovinu stavili na mjesto na kojem ljudi je nemogu ni naći,zato je i bilo zatvoreno dosta mjeseci,umorio sam se dok sam prošao cijeli hodnik

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #28 u: Ožujak 06, 2007, 21:23:00 poslijepodne »
E, jesi cendrav! umorio se hodajući....ajme mladosti!
Slažem se s problemom držanja biljki s ribicama, ali zato lijepo izgleda, pa ljudi padaju na to. Ali, kaže stara da su ribice stvarno ok. A i cijene su niže od zagrebačkih - anubias primjerice je 45 kn, u zgb-u nemaš ispod 50, ja bar ne znam.... A kaže i da je hrana nešto jeftinija a i ribice.

Offline aqua man

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Ožujak 06, 2007, 21:36:00 poslijepodne »
I ti si nekada bio mlad moj babyboom    

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #30 u: Ožujak 07, 2007, 09:13:00 prijepodne »
Ah, ti divni dani mladosti!!!! Da samo znaš kako ti je sad lijepo.........

Offline Poker

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 54
« Odgovori #31 u: Ožujak 14, 2007, 05:14:00 prijepodne »
alo momci lakše malo ne pljujte po čovjeku vlasnik ti dobar znalac u akvaristici a to što po vama nema neke dobre ribe ne bih se baš složio .kada si zadnji put u osijeku mogao kupiti arguse ,pa male slatke oskare ili full bijele skalare ? nije čovjek kriv što se akv. u rvata svela na platije i gupike pa onda se nema računa dovoditi neku skuplju ribu jer je nema tko kupiti .istina za bilje ono je u akv. sa ribama i nije neki izbor ali gdje je i inače u gradu dobar izbor?inače akv. za bilje su u pripremi i uskoro će se bilje preseliti u njih.Bio sam danas i vlasnik se ugodno iznenadio kada sam ga pitao da li može nabaviti skalare pod nazivom duh  oni su ful bijeli sa crnim perajama i crvenom trakicom kod škrga.ovo je jedan dobat pomak na bolje u osijeku za nas akvariste što više trgovina nama bolje. bravo igore što si ponovo otvorio trgovinu
osijek

Offline Kova

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #32 u: Ožujak 14, 2007, 12:08:00 poslijepodne »
A što je najbolje 10 minuta laganog hoda mi od kuće.
Akvarij za travu je trenutno u test fazi (pun je vode).

5 bijelih skalara je rezervirano i čekaju da mi se akvarij zaciklira :)