Kolovoz 21, 2025, 15:00:15 poslijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: za robi st  (Posjeta: 807 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline murk

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
za robi st
« u: Veljača 18, 2007, 10:51:00 prijepodne »

1 izlazi ti "prljava" voda

2 "cista" voda

tko zna zna, ko nezna dva

Offline robi_st

• Novi član
  • *
za robi st
« Odgovori #1 u: Veljača 18, 2007, 13:18:00 poslijepodne »
Hvala murku na odgovoru!Problem je eto što ne dobiješ nikakav manual s tim ure.ajem...mislim da sam dobro okrenio membranu jer drugcije nije ni moglo..a i meni se filtrira oko 20 l na sat...na izlazu kako si ti zaokružio pod brojem 2..samo i dalje mi je malo nejasno to s "prljavom " vodom...ja sam bio uvijerenja da na ovom izlazu  na kojem je ventil izlazi polu proaišcena voda,dakle koja prodje samo kroz ova 2 filtera (na kojima  pise za prljavštinu&pijesak),a zaobilazi ovu srednju memranu..pa tako i imam dosta jaci pritisak na tom izlazu ...dali ti onada ovaj ventil povremeno otvoris ili da mi objasnis u kojem je on polozaju prilikom filtracije on ili off...

Offline Krajten

• Punopravni član
    • http://www.akvarij.net
za robi st
« Odgovori #2 u: Veljača 18, 2007, 16:15:00 poslijepodne »

a gle pa najgore je sto ti se moglo dogoditi da uljevas otpadnu vodu u akvarij. Boze moj, nista strasno...
ZG,Vrapče

Offline murk

• Punopravni član
za robi st
« Odgovori #3 u: Veljača 18, 2007, 20:49:00 poslijepodne »
meni ti je to sloozio ciklirikli e sada ovo gdje je pod brojem 1 to otvorim kad vodu uzimam znaci "on" evo vidis na ovoj drugoj slici to mi je prilikom filtracije ovo pod brojem 1 vidi se gdje voda tece (gledajdugu sliku) znaci onda mi je na "on" sory ako ti nisam mogao bolje odovoriti, zar nisi dobio internet adresu gdje si mozes sloziti ro ja sam dobio ali mi je ostalo kod cikliriklija

Offline robi_st

• Novi član
  • *
za robi st
« Odgovori #4 u: Veljača 18, 2007, 21:11:00 poslijepodne »
Ja sam ti ovar RO narucio preko ebay-a u njemacku i doslo mi je bez ikakvih uputa...ja ti to sad radim tako da mi je ovaj ventil(kako kazes za prljavu vodu zatvoren)..a na ovaj drugi izlaz mi se filtrira i mjerio sam parametre vode sve je ok..tako da ti ovaj ventil necu ni otvaratii..neznam jel grijesim..al volio bi ako neko zna tu internet adresu di se moze skinuti manual..Hvala!

Offline murk

• Punopravni član
za robi st
« Odgovori #5 u: Veljača 19, 2007, 17:21:00 poslijepodne »
budem tio ja to jos javio ovaj tjedan i dat cu ti sifru pa ces skinut