Svibanj 12, 2025, 03:44:46 prijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: Puževi  (Posjeta: 2023 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Andariel

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Puževi
« u: Veljača 12, 2007, 13:27:00 poslijepodne »
Koja su vaša iskustva s puževima? Dohranjujete li ih? Jeste li imali problema s prevelikom najezdom puževa?

Imala sam 3 puža jabučara sa svojim zlatnim ribicama. Kad sam dodavala vodi sol, zaboravila sam da ju pužeki ne podnose i tako sam ostala bez dva puža. Ostao je jedan superpuž! Odlično se slaže sa zlaticama i marljivo radi svoj posao. Zanima me kojih još vrsta puževa ima te koji bi se mogli dobro složiti s mojim zlatnim ribicama na 21 C?

Danas sam u Tukanu vidjela neke smeđe s bijelim prugama, ali nažalost nije pisalo ime...
Edited by: Andariel

Offline zlatkica

• Punopravni član
Puževi
« Odgovori #1 u: Veljača 12, 2007, 13:45:00 poslijepodne »

Ideja ti je mrak i ja sam osobno oduševljena,jer kao što već rekoh,mi što močimo ručice u hladne vode...patimo od manjka informacija i mislim da imamo potrebu za mjestom gdje ćemo moći razmjenjivati svoja iskustva i dogodovštine...nije da na forumu toga nema ali teško se snaći a smatram da nas ima sasvim dovoljno za jedan podforum,jer ovo kao tema jako brzo će se napuniti i mislim da to nije najzahvalnije rješenje.
Stoga apeliram na cijenjene administratore ,ako je ikako moguće da nam ubace jedan podforum "Hladnovodna akvaristika" u kojem ćemo moći otvarati nove teme,jer ovako sa jednom temom jako brzo će doći do zbrke i nećemo se moći baš sporazumjevati a i ubrzo će postati prevelika i nepregledna(bar se nadam da ima toliko zaintresiranih)...
Eto,molim vas ovo shvatite kao prijedlog i za početak mislim da bi bilo zgodno da se jave istomišljenici sa Andariel i sa mnom...da vidimo koliko nas je...

Offline Andariel

• Punopravni član
Puževi
« Odgovori #2 u: Veljača 12, 2007, 13:51:00 poslijepodne »
Zlatkica, nešto mi je komp odbijao suradnju, pa sam slučajno otvorila dvije iste teme o zlatnim ribicama. Nisam znala kak se tema viška obriše, pa sam jednu preimenovala u puževe... Možeš ovaj post skopirati u preživjelu temu o zlatnim ribicama da se namjernici na puževe ne zbune. Sorry!

Offline zlatkica

• Punopravni član
Puževi
« Odgovori #3 u: Veljača 12, 2007, 13:53:00 poslijepodne »
A kako se to radi?

Offline Andariel

• Punopravni član
Puževi
« Odgovori #4 u: Veljača 12, 2007, 13:56:00 poslijepodne »
Označiš željeni tekst mišom, stisneš copy, otvoriš željenu temu i u prozor za odgovor postaviš kursor i stisneš na tastaturi istodobno ctrl i V. Pokušaj, možda upali.

Offline zlatkica

• Punopravni član
Puževi
« Odgovori #5 u: Veljača 12, 2007, 14:08:00 poslijepodne »

Eto...tekst uspješno kopiran jedino ostala zbrka koju smo putem napravile...stoga isprike...(može netko od administratora i obrisati višak da se ne sramotimo ) a u međuvremenu...ovo ignorirajte i izvolite o puževima...
Edited by: zlatkica

Offline duda

• Punopravni član
Puževi
« Odgovori #6 u: Veljača 12, 2007, 14:52:00 poslijepodne »

Offline Andariel

• Punopravni član
Puževi
« Odgovori #7 u: Veljača 12, 2007, 18:50:00 poslijepodne »
A jesam iskopala pravu temu u nuždi, jelda? Pužeki...

Ali čujte, moj pužek Zlatko mene jako uveseljava i bilo mi je grozno kad su mi druga dva pužeka umrla mojom greškom.

Planiram sada nabaviti još kojeg pužeka da pomogne Zlatku, pa čekam preporuke od pužoznanaca.

Offline kosuta

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
    • http://www.akvarij.net
Puževi
« Odgovori #8 u: Veljača 12, 2007, 19:00:00 poslijepodne »
uzmi ili jabučare ili nerite. mislim, ali nisam siguran, da su oni bijeli sa prugama koje si vidjela, to sunerite. oni tako izgledaju, pa onda...