dobar dan svima

!!novi sam kako u akvaristici,tako i na ovom site-u...dobio sam od frenda aq. prije skoro 2 mj. pa gledajuci i informirajući se na ovom odličnom site-u, oformio sam svoj mali,prvi akvarij

! poslije nekih početničih grešaka,složio sam što se dalo složit sa ovim mališanom

..pa eto ako neko hoće komentirat,sto set-up,što ribice,samo nek izvoli

...ipak sam totalni početnik

..ali zaražen ovim zakon hobijem

..naravno uskoro planiram veći.... aq. je (valjda) diy,53l,stakleni poklopac,vanjski filter,15w lampa(nemam pojma koja),grijač 50w...inače frend je napravio pozadinu (s pećinom) od stiropora+pijesak...u podlogu sam stavio par kugli laterita+stavljam tekuće gnojivo nutrafin...od biljaka imam anubias var. barteri,anubias nano,valisneria spiralis,cryptocorina wendiit var. jahnelli,amazonka,bacopa caroliana,sagitaria subulata....ribe:2 kribenzisa,2 collise chune(jedna ide frendu zbog rata sa kribom

),4 corridoras pande,siemensis,5 riža tetri i thoracatum som...eto,to je moj mali ljubimac..dajte neku još smijernicu sto za kombinaciju riba,bilje..set up..i nemojte bit oštri u kritici..ipak sam rooky

...živjeli!

...evo i par fotki..uslikano mobitelom,bolje su mi ispale neg sa digitalcem(mutne)..

Edited by: Njuška