Kolovoz 21, 2025, 15:49:59 poslijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: fluval 404?  (Posjeta: 4614 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Stark Raving Mad
fluval 404?
« Odgovori #25 u: Siječanj 29, 2007, 14:57:00 poslijepodne »
Za FX5 ti je dovoljno 55cm visine, onda stane relativno na knapp (ukupna visina filtera plus ventili i crijevo koliko dopusta da se savije)...

Ako ti je visina ormarica 60cm, onda sigurno nemas problema

O mjeseče, sunčeva guzico.
Što siješ, a ne griješ.....
Pizdo.

Offline Mastino

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • AVOID HYBRIDS!
fluval 404?
« Odgovori #26 u: Siječanj 29, 2007, 16:03:00 poslijepodne »

Citat: Pumba

Citat: Mastino
u zoo shop-u u puli...

Koji zoo shop u Puli,i dali je to 404 ili 405?

tropic, 405

Offline Pumba

• Punopravni član
  • **
fluval 404?
« Odgovori #27 u: Siječanj 29, 2007, 16:43:00 poslijepodne »

u zoo shop-u u puli...

tropic, 405

meni je Smiljan dao cijenu za 405- 1700 kn sa popustom,ne kužim odkud tolika razlika,bdw.malo sam stisa zube pa naručio FX5 za 2100 kn sa popustom i dostavom.
-PU-

Offline Pumba

• Punopravni član
  • **
fluval 404?
« Odgovori #28 u: Siječanj 29, 2007, 16:47:00 poslijepodne »

Citat: Pamook
Za FX5 ti je dovoljno 55cm visine, onda stane relativno na knapp (ukupna visina filtera plus ventili i crijevo koliko dopusta da se savije)...

Ako ti je visina ormarica 60cm, onda sigurno nemas problema

Pamook,

ormarić je još u fazi skiciranja tako da ću ga uštimat,svejedno hvala na inf.
-PU-

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
fluval 404?
« Odgovori #29 u: Siječanj 29, 2007, 17:50:00 poslijepodne »

u zoo shop-u u puli...

tropic, 405

meni je Smiljan dao cijenu za 405- 1700 kn sa popustom,ne kužim odkud tolika razlika,bdw.malo sam stisa zube pa naruèio FX5 za 2100 kn sa popustom i dostavom.

hmmm nemam pojma stvarno, mozda jer sam stalni kupac kod njega, kupio kompletan Trigon + sva dodatna oprema, sad sam narucio novi AQ kod njega + oprema osim rasvjete posto je AQ posebnih dimenzija a i sve ostalo sta mi treba za AQ kupim kod njega, pa je mozda radi toga meni napravio tu cijenu a i brat isto tako kupuje tamo... sorry nisam skuzio da si iz pule jer inace bi ti odmah napisao da sam to narucio kod smiljana...

di si narucio FX5, kod smiljana ili?

Offline Tomy_akvarist

• Punopravni član
  • **
fluval 404?
« Odgovori #30 u: Siječanj 29, 2007, 18:37:00 poslijepodne »

u zoo shop-u u puli...

tropic, 405

meni je Smiljan dao cijenu za 405- 1700 kn sa popustom,ne kužim odkud tolika razlika,bdw.malo sam stisa zube pa naručio FX5 za 2100 kn sa popustom i dostavom.

Prava odluka      

Offline Pumba

• Punopravni član
  • **
fluval 404?
« Odgovori #31 u: Siječanj 29, 2007, 19:45:00 poslijepodne »

u zoo shop-u u puli...

tropic, 405

meni je Smiljan dao cijenu za 405- 1700 kn sa popustom,ne kužim odkud tolika razlika,bdw.malo sam stisa zube pa naruèio FX5 za 2100 kn sa popustom i dostavom.

hmmm nemam pojma stvarno, mozda jer sam stalni kupac kod njega, kupio kompletan Trigon + sva dodatna oprema, sad sam narucio novi AQ kod njega + oprema osim rasvjete posto je AQ posebnih dimenzija a i sve ostalo sta mi treba za AQ kupim kod njega, pa je mozda radi toga meni napravio tu cijenu a i brat isto tako kupuje tamo... sorry nisam skuzio da si iz pule jer inace bi ti odmah napisao da sam to narucio kod smiljana...

di si narucio FX5, kod smiljana ili?

Da kod Smiljana sam naručio i filter i akvari i sve ostalo,inače znam ga i ja jedno 10 g.Provjeri ti još jednom šta si naručio jer mi djeluje malo zbunjeno(),da nebi došlo do zabune.
-PU-

Offline kkliba

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
  • zvjerka
fluval 404?
« Odgovori #32 u: Siječanj 29, 2007, 21:39:00 poslijepodne »
Kako narodna kaže "od viška glava ne boli" tako da fx5 je mrak stvar i sigurno bi zadovoljila svakoga, jedva čekam da to sve stigne pa da se počme slagati
- ništa nije dovoljno dobro da nebi moglo biti još bolje -

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
fluval 404?
« Odgovori #33 u: Siječanj 29, 2007, 22:38:00 poslijepodne »

Da kod Smiljana sam naruèio i filter i akvari i sve ostalo,inaèe znam ga i ja jedno 10 g.Provjeri ti još jednom šta si naruèio jer mi djeluje malo zbunjeno(),da nebi došlo do zabune.

ma ako bude ona cijena sta si ti rekao necu mu ih uzet (narucio sam dvije 405-ice). bio sam 5 puta kod njega a i culi smo se telefonom neznam koliko puta tako da mislim da cijena sta mi je rekao je to ta a ako ne, pravac ja u trst po 2 komada za 320€ - 20% I.V.A.

Offline Pumba

• Punopravni član
  • **
fluval 404?
« Odgovori #34 u: Siječanj 29, 2007, 22:50:00 poslijepodne »

Da kod Smiljana sam naruèio i filter i akvari i sve ostalo,inaèe znam ga i ja jedno 10 g.Provjeri ti još jednom šta si naruèio jer mi djeluje malo zbunjeno(),da nebi došlo do zabune.

ma ako bude ona cijena sta si ti rekao necu mu ih uzet (narucio sam dvije 405-ice). bio sam 5 puta kod njega a i culi smo se telefonom neznam koliko puta tako da mislim da cijena sta mi je rekao je to ta a ako ne, pravac ja u trst po 2 komada za 320€ - 20% I.V.A.

Meni je ponudio za 404-1220 kn,405-1700 kn.FX5-2100 kn,sve govorim sa popustom i isto tako smo pregovarali 100 puta ali nikad se nezna.Koliko već čekaš tu naruđbu,ja se nadam ne puno jer i ja sam ovaj put uzeo sve kod njega.Ovaj vikend bili ja i kkliba u TS,obišli 8 dučana od toga 2 u Kopru,nema šta nema samo lova i šverc.
-PU-

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
fluval 404?
« Odgovori #35 u: Siječanj 29, 2007, 23:10:00 poslijepodne »

Meni je ponudio za 404-1220 kn (1050kn),405-1700 kn (1300kn).FX5-2100 kn (1800kn),sve govorim sa popustom i isto tako smo pregovarali 100 puta (mozda sam bolji pregovarac ) ali nikad se nezna.Koliko veæ èekaš tu naruđbu (narucio sam u srijedu ili cetvrtak),ja se nadam ne puno (meni nije hitno jer jos uvijek mi je stalak u izradi radi promjenjenih dimenzija) jer i ja sam ovaj put uzeo sve kod njega.Ovaj vikend bili ja i kkliba u TS,obišli 8 duèana od toga 2 u Kopru,nema šta nema samo lova i šverc (na istoj smo valnoj duljini ).

cim malo zatopli ja cu kod frenda u LJ malo past oci , trst mi nekako postao dosadan i monoton...

Offline Pumba

• Punopravni član
  • **
fluval 404?
« Odgovori #36 u: Siječanj 29, 2007, 23:20:00 poslijepodne »

Meni je ponudio za 404-1220 kn (1050kn),405-1700 kn (1300kn).FX5-2100 kn (1800kn),sve govorim sa popustom i isto tako smo pregovarali 100 puta (mozda sam bolji pregovarac ) ali nikad se nezna.Koliko veæ èekaš tu naruđbu (narucio sam u srijedu ili cetvrtak),ja se nadam ne puno (meni nije hitno jer jos uvijek mi je stalak u izradi radi promjenjenih dimenzija) jer i ja sam ovaj put uzeo sve kod njega.Ovaj vikend bili ja i kkliba u TS,obišli 8 duèana od toga 2 u Kopru,nema šta nema samo lova i šverc (na istoj smo valnoj duljini ).

cim malo zatopli ja cu kod frenda u LJ malo past oci , trst mi nekako postao dosadan i monoton...

Super ,ajde pa ćemo znat šta ima i tamo,šta se tiće onih razlika u cijeni sad sam se sjetio,ja to uzimam preko firme i odbit ču si PDV,a tebi ga je vjerojatno već odbio ako uzimaš za keš.Kad složiš tu beštiju javi da prodjemo ja i klliba na piće i da se odmah upoznamo.
-PU-

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
fluval 404?
« Odgovori #37 u: Siječanj 29, 2007, 23:30:00 poslijepodne »

Super ,ajde pa ćemo znat šta ima i tamo,šta se tiće onih razlika u cijeni sad sam se sjetio,ja to uzimam preko firme i odbit ču si PDV,a tebi ga je vjerojatno već odbio ako uzimaš za keš.Kad složiš tu beštiju javi da prodjemo ja i klliba na piće i da se odmah upoznamo.

bo nemam pojma, mozda... ja nisam mogao uzet preko firme jer imamo drugih troskova... sta se tice upoznavanja nema frke a i normalno da cete biti obavjesteni o pola mrcine ...