0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa dolaze u 2 komada ali j svaki komad dug 60 i visok55 pa tako da bi moglo bit problema za unit ga unutra pa pitam ako je to već netko radija
nakon koliko vremena se poćne ljuštiti i postoji li neka koja se ne ljušto brzo a da ne košta 2000 kn
I meni se ljuste obe ploce. Imao sam ugodnu mail korespondenciju s Juwel supportom u Njemackoj. Nakon par izmjena mailova indirektno su priznali problem s prioizvodom i ponudili besplatnu zamjenu.Moja iskustva nisu dobra, drugima je pak Juwel rock, ROCK's
Ja sam ubacivao juwelove stjene u Cayman110 i nije potrebno skidati poklopac. Potrebne su ti dvije veće stjene jednu skaćuješ po visini, a drugu po visini i dužini tako da ti spoj dođe između sredine i zlatnog reza. Nije problem razrezati, nego sto se doticna skupa pozadina raspada naocigled.Evo primjer moje stare tri mjeseca:
@ AndrejX: iskreno meni se jos i vise svidja sad kad se oljustila ali sta je je malo je rec da sam POP..... kad sam skuzio da se ljusti a dao za 2xrock 600 700kn...
ali se oljustene cestice prvo vrijeme prilicno nakupljale u vati od filtera pa je znatno padao protok unutar tjedan dana.