Srpanj 22, 2025, 21:37:50 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: aquascaping  (Posjeta: 1604 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline shadow_x

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • http://www.google.com
aquascaping
« u: Svibanj 31, 2004, 13:56:00 poslijepodne »

Prije nego sto pocnem slagat novi 120L akvarij htio bi si predocit neku sliku o tome kak bi to sve trebalo izgledat da se nebi posljemoro zajeb**** oko preuredenja kad to sve vec bude slozeno. Slozio sam si par kombinacija al ova mi je nekak najbolja pa sad neznam kaj vi mislite. Bilo kakve sugestije su dobro dosle. Evo kak to izgleda:

Offline shadow_x

• Punopravni član
aquascaping
« Odgovori #1 u: Svibanj 31, 2004, 13:57:00 poslijepodne »
e da zaboravio sam. Od riba cu imat uglavnom neke dvodihalice - trichogaster leeri, colisa lalia itd. mozda jos neke tetre ubacim

Offline perinjo

• Punopravni član
aquascaping
« Odgovori #2 u: Svibanj 31, 2004, 16:55:00 poslijepodne »
pa dobro zamišljeno, baš me zanima kako ae to izgledati kad se realizira, požuri, požuri
btw, ja se spremam vea neko vrijeme složit svoj od 300L, samo nemam vremena baš....uhhh
...I´m learning all about my life by looking through her eyes...

Offline Stina

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
aquascaping
« Odgovori #3 u: Svibanj 31, 2004, 17:27:00 poslijepodne »

Perinjo kupio si akvarij i JOŠ ga nisi složio?!?!?!

...ja spat nebi išo dok nebi barem pjeskom i vodom bio pun...

Offline Stina

• Punopravni član
    • ZGreef
aquascaping
« Odgovori #4 u: Svibanj 31, 2004, 17:30:00 poslijepodne »

BTW shadow... iz tlocrta super izgleda ali inaee u nacrtu neee baš tak dobro izgledat...

Jesi li ikad razmišljao da pustiš nisko bilje na miru (jedino je nekakva travulja dobro došla) i baziraš sve na visokom???

Onako s ljeva šuma, malo praznina za hranjenje, pa opet desno hrpa kamenja, a ispred šuma?!?!

Offline Force

• Punopravni član
  • Dob: 42
aquascaping
« Odgovori #5 u: Svibanj 31, 2004, 20:16:00 poslijepodne »
Citat: Stina

Perinjo kupio si akvarij i JOŠ ga nisi složio?!?!?!

...ja spat nebi išo dok nebi barem pjeskom i vodom bio pun...

Ovo me podsjetilo kad sam ja tek kupio akvarij, a buduci da sam ga kupio oko 17H dok sam dosao doma nekja pojeo sve procitao, isprao sljunak, na kraju sam ga vec po noci punio vodom i to nisam imao nist vece nego sam ga punio sa onom posudom koju inace drzim u frizideru za hladnu vodu.

Istina akvarij nije veliki 60 L ali ta posuda kad je do vrha mozda ima 2 litre :))) punjenje je zavrsilo par minuta nakon 12 H.

Offline shadow_x

• Punopravni član
aquascaping
« Odgovori #6 u: Svibanj 31, 2004, 20:17:00 poslijepodne »

BTW shadow... iz tlocrta super izgleda ali inaèe u nacrtu neèe baš tak dobro izgledat...

Nekuzim kaj si htio rec s ovim. Iz tlocrta izgleda dobro a u nacrtu i nije bas tak (malo zbunjujuce)

Offline shadow_x

• Punopravni član
aquascaping
« Odgovori #7 u: Svibanj 31, 2004, 20:18:00 poslijepodne »

Jesi li ikad razmišljao da pustiš nisko bilje na miru (jedino je nekakva travulja dobro došla) i baziraš sve na visokom???

Onako s ljeva šuma, malo praznina za hranjenje, pa opet desno hrpa kamenja, a ispred šuma?!?!

O ovome cu jos razmislit mislim da bi moglo bit dobro. Neznam bum videl

Offline shadow_x

• Punopravni član
aquascaping
« Odgovori #8 u: Svibanj 31, 2004, 20:23:00 poslijepodne »
Citat: Force

Ovo me podsjetilo kad sam ja tek kupio akvarij, a buduci da sam ga kupio oko 17H dok sam dosao doma nekja pojeo sve procitao, isprao sljunak, na kraju sam ga vec po noci punio vodom i to nisam imao nist vece nego sam ga punio sa onom posudom koju inace drzim u frizideru za hladnu vodu.

Istina akvarij nije veliki 60 L ali ta posuda kad je do vrha mozda ima 2 litre :))) punjenje je zavrsilo par minuta nakon 12 H.

Ma tebi je jos bilo super. Ja kad sam kupio akvarij moro sam cekat jedno tjedan danada mi stari napravi stalak tj. kaj je najgore jos uvijek cekam, al dobro radovi su pri kraju jos sam lakiranje i to je to

Offline Stina

• Punopravni član
    • ZGreef
aquascaping
« Odgovori #9 u: Svibanj 31, 2004, 21:39:00 poslijepodne »
hoeu ti rea da kad gledaš ovak na papiru kak si si ti to zamislil, izgleda super... ali u stvarnosti kad eeš stajat ispred akvarija, a ne iznad, onda to tak nebu dobro izgledalo... bar moje mišljene...

Offline SandmanRI

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
aquascaping
« Odgovori #10 u: Svibanj 31, 2004, 22:22:00 poslijepodne »

ja nebi išao tako blizu s biljem prednjem staklu. Kad se bilje raširi i poene se naslanjati na prednje staklo onda to i ne izglda baš najljepše. (pretpostavljam da uokvirena zona predstavlja ravninu sa?enja, odnosno korijenja). Ostavi bar u sredini jednu zonu bez bilja...

Primjedba: ako imaš prostora, puno ae ti efektnije izgledati aq ako bude 100x40x40 (ako vea nije gotovo).
Rijeka / Hrvatska
><((((º> - previše ljudi premalo misli - <º))))><

Offline shadow_x

• Punopravni član
aquascaping
« Odgovori #11 u: Svibanj 31, 2004, 22:58:00 poslijepodne »
Citat: SandmanRI

Primjedba: ako imaš prostora, puno æe ti efektnije izgledati aq ako bude 100x40x40 (ako veæ nije gotovo).

Istina bilo bi bolje al jeb*** akvarij sam kupio gotov i takav je kakav je.

Offline Dilurekba

• Punopravni član
aquascaping
« Odgovori #12 u: Lipanj 01, 2004, 02:04:00 prijepodne »
Akvarij je definitivno preuzak za ovakav pothvat koji mislis napraviti (30cm sirine), svaka vece biljkica oduzima barem 15-ak cm tako da ovakvo uredjenje slobodno zaboravi.