I moj je savjet, kupi kotilicu i vrati ih u akvarij.Bilo bi ti bolje da kupis plasticnu, ali pazi na velicinu rupa sa stranekako ne bi ispali van dok su jos tako sitni.Drugo, plasticna kotilica mora imati podnicu, plasticnu rupicastu plocu koja odijeli prostor na recimo prizemlje i prvi kat :-), jer moja prva greska je bila... Kupio sam mrezastu kotilicu, bila mi je jeftinija.Dogodilo se to da kako ih je mama kotila tako ih je jela.Morao sam kupiti plasticnu sa podnicom,Mladi bi pali u prizemlje i tamo se zadrzavali, a majka ih nije jela.Pitas kako su se hranili?Tada su moji jeli hranu koja bi pala na pod, a kada je zenka sve okotila, vratio sam ju u veliki akvarij, maknuo podnicu , a malisani su zaplivali po povrsini.Inace, ako ti je samo za drzati ih, mozes onda i mrezastu, samo opet pazi na velicinu rupa da ti se ne dogodi sto su ti ljudi gore pisali.
No, daj malo vise, kupi plasticnu i imas ju i za iduce porode bez straha da ce ti ih ona pojesti.Samo opet ponavljam, pazi na rupe da ne budu prevelike.
Sto se tice granjenja... moji su odrasli haha, na obisnoj hrani koji bih samo jace smrvio.Dodatno bi im kapnuo ili na hranu ili direkt u kotilicu kapis Fishtamina i to je to.Narasli u krsne momke i cure :-)