Srpanj 18, 2025, 17:08:32 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Zmije  (Posjeta: 1960 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Infernal

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Zmije
« u: Prosinac 30, 2006, 11:22:00 prijepodne »

imam pitanje. ovih dana sam gledao jackass2 i nisam mogao da neprimjetim onu kobru sto je bila. pa me zanima kako onaj lik moze tako vrtiti po rukama kobru koja je polozaju za napad(bar meni tako izgleda). on ju vrti ispred face a ona nista. pa ako bi netko to se razumije mogao malo objasniti,bas me zanima....

hvala
Osijek.....

Offline stray_cat

• Punopravni član
    • www.peta.org
Zmije
« Odgovori #1 u: Prosinac 30, 2006, 12:14:00 poslijepodne »
koliko ja znam kobra se mora "ispuhati" da bi ugrizla ali ja sam amaterka za zmije

postoje cak price da tim zmijama vade zube, da ih se drogira i slicno

jackass je totalno zlostavljanje zivotinja

Offline Nino G

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
Zmije
« Odgovori #2 u: Prosinac 30, 2006, 12:59:00 poslijepodne »

Emisije tipa "Jackass", "Fear Factor" i slična Američka sranja u kojima se životinje eksploatiraju na ogavan, senzacionalistički način su ispod granice dobrog ukusa i definitivno sam stava da bi ih trebalo zabraniti.

Offline zoolog

• Punopravni član
Zmije
« Odgovori #3 u: Prosinac 30, 2006, 14:15:00 poslijepodne »
Ima dosta imbecilakoji otrovnim zmijama kiruskom procedurom vade otrovne zlijezde (zivotinja sa izvadjenim otrovnim zlijezdama naziva se 'venomoid'). Ovo je odvratna i okrutna praksa koju bi definitivno trebalo zabraniti.

Offline tonnib

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
Zmije
« Odgovori #4 u: Prosinac 30, 2006, 14:55:00 poslijepodne »
Večini zmija u filmskoj industriji vade zube ili ih drogiraju do takve granice da su životine nastand by.
Što se tiče tarantula najpoznatiji junak u filmovima je Brachypelma smithi, pogotovo u B filmovima.
Prije par mjeseci sam pričao s frendom koji radi na zvučnoj obradi filmova te mi je rekao da u nekom filmu tipa nasova "guskino pero" ili tako nešto su imali stalno guske u kadru koje su gakale i nije se ništa moglo razumjeti što glumci pričaju. Tada su našli uzgaivače njemih gusaka pa više s tim nije bilo problema. Pa ako to rade kod nas, zamislite samo što se događa vani.Edited by: tonnib

Offline Johny

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Valpovo
    • http://www.akvarij.net
Zmije
« Odgovori #5 u: Prosinac 30, 2006, 17:42:00 poslijepodne »
Citat: Nino G

Emisije tipa "Jackass", "Fear Factor" i slična Američka sranja u kojima se životinje eksploatiraju na ogavan, senzacionalistički način su ispod granice dobrog ukusa i definitivno sam stava da bi ih trebalo zabraniti.

Imam isto mišljenje kao i Ti zato jer su te životinje u Fear Factoru bile 100% pod nekim drogama ili su zmijama izvađene otrovne žlajezde, zamislite tko bi se usudio stavit glavu u kutiju sa otrovnim zmijama i paucima. Oni su njima rekli da su te životinje bezopasne pa su se ljudi opustili. Nisu samo Amerikanci mučitelji, ima ih i u našim krajevima

Offline civi

• Punopravni član
Zmije
« Odgovori #6 u: Prosinac 30, 2006, 18:11:00 poslijepodne »
Onim paucim u "Fear Factoru" su sve noge bile izlomljene,a o gmazovima i vodezemcima da ne pričam.Sve u svemu ODVRATNO!!!

Offline Johny

• Punopravni član
Zmije
« Odgovori #7 u: Prosinac 30, 2006, 18:14:00 poslijepodne »

Citat: civi
Onim paucim u "Fear Factoru" su sve noge bile izlomljene,a o gmazovima i vodezemcima da ne pričam.Sve u svemu ODVRATNO!!!

Istina. Mrzim te ljude koji muče životinje samo da bi iskoristili svoju gledanost, joj gade mi se takvi "ljudi" ako ih se može tako nazvati.

Offline tonnib

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
Zmije
« Odgovori #8 u: Prosinac 31, 2006, 12:27:00 poslijepodne »
Da li je netko gladao film "Jarhead" od Sam Mendesa. Kod nas su valjda preveli "Gušteri". U filmu postoji scena u kojoj se vojnici klade koji če škorpion pobjediti u borbi. Jasno se može vidjeti kako se bore dva škorpiona te kako jedan ubija drugoga. Tu scenu sam gledao s komentarima gdje redatelj kaže da su škorpioni zapravo digitalno modelirani i da nije vjerovao koliko su bili realno napravljeni kada je gledao test animacije. Tako da ima dosta filmova i snimki gdje su životinje digitalno izmodelirane.

Ali ovo za "Fear Factor" je strašno pogotovo s tarantulama i zmijama.

Offline Johny

• Punopravni član
Zmije
« Odgovori #9 u: Siječanj 02, 2007, 13:53:00 poslijepodne »

Citat: tonnib
Da li je netko gladao film "Jarhead" od Sam Mendesa. Kod nas su valjda preveli "Gušteri". U filmu postoji scena u kojoj se vojnici klade koji če škorpion pobjediti u borbi. Jasno se može vidjeti kako se bore dva škorpiona te kako jedan ubija drugoga. Tu scenu sam gledao s komentarima gdje redatelj kaže da su škorpioni zapravo digitalno modelirani i da nije vjerovao koliko su bili realno napravljeni kada je gledao test animacije. Tako da ima dosta filmova i snimki gdje su životinje digitalno izmodelirane.

Ali ovo za "Fear Factor" je strašno pogotovo s tarantulama i zmijama.

Da, ali baš bi na "Jackassu" napravili kompjutorski, to za njih ne bi bila "fora".

Offline babydoll2

• Punopravni član
Zmije
« Odgovori #10 u: Siječanj 02, 2007, 18:05:00 poslijepodne »

Citat: Johny

Da, ali baš bi na "Jackassu" napravili kompjutorski, to za njih ne bi bila "fora".
nisam gledala scenu sa paucima i zmijama iz jackassa ali sam jako dugo pratila njihov rad i emisije,ako su te scene sa zhivotinjama koje se kolju bile emitirane to SIGURNO nije bilo izmodelirano jer je njihov djir painfull reallistic al opet mi nije jasno da ih borci za prava zhivotinja nisu oderali....bar josh nisam nigdje vidjela takvu opasku............a to je tuzhno i patetichno
pozzz!
of all the things I\'ve ever lost I miss my mind the most

Offline Johny

• Punopravni član
Zmije
« Odgovori #11 u: Siječanj 02, 2007, 18:10:00 poslijepodne »
Dobro to što nitko nemari za te životinje, to je sigurno i njima "zabava", ali kako ti "glumci" imaju srca ubit jadnu životinju, volio bih da kad se tako igraju sa životinjama, da ih ugrize neka zmija otrovnica ili otrovni pauk ili škorpion, pa da vide da se nije za zezat sa svim životinjama...