ha ja njih razumijem, oni se susrecu sa svakakvim ljudima, ali za donositi neke zakljucke trebali bi prvo imati opravdan razlog, oni nisu ni vidili terarij, niti nista neznaju a samo napadaju,,,,
Pošto si za iguanu dobio već dva odgovora, ja ću ti odgovoriti i pokušati objasniti agresivnost prema tebi.
Prvo pročitaj još jednom svoj prvi post u ovoj temi. Kad sam to pročitao želio sam te pokleknuti na kukuruz!
Drugo, tu se nigdje ne spominje da imaš terarij! Sada kažeš da ga imaš ali nije složen... niti to nije OK.
Ja svaki terarij testiram barem tjedan dva prije stavljanja životinja u terarij. Testiranje temperature, vlage... gleda se gdje su sjene od bilja, premještaju se grane i bilje..... čuj to se nemre u jednom danu sve složiti.
Treće, novi si na ovom forumu i u niti jednim postu nisi pokazao svoje znanje, odnosno večinom si radio početničke greške. Tako da nemoj ljude krivo shvatiti kaj su tak burno reagirali. Ja sam još i sad ljut na tebe
, ali eto... kaj buš... za godinu dvije češ i tisto tako burno reagirati na nekog novog koji će raditi iste greške koje si i ti radio. Opusti se, bilo bu bolje u NOvoj 2007.
Pozdrav Saša.