Srpanj 21, 2025, 16:40:14 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: POPIS DRUŽINE ZA....  (Posjeta: 2124 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline t-shark

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
POPIS DRUŽINE ZA....
« u: Prosinac 24, 2006, 18:54:00 poslijepodne »
molim prijedloge(riba) za juwel 70 lit...

Offline Karlo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
POPIS DRUŽINE ZA....
« Odgovori #1 u: Prosinac 24, 2006, 18:58:00 poslijepodne »
A sta ti se svidja od riba? Ciklidi, tetre, zivorotke...

Offline kosuta

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
    • http://www.akvarij.net
POPIS DRUŽINE ZA....
« Odgovori #2 u: Prosinac 24, 2006, 19:00:00 poslijepodne »

pa natukni što biš otprilike htio, pa če bit lakše. neznaju ljudi šta ti želiš.

biš neki biotop-azija, južna amerika, možda neke živorotke, miješani aq sa par večih riba tipo trichogasteri ili sl. i par jata nekih sitnih tetri-neonke, svijeteleče tetre ili rasbore, zebrice..... , imaš milijun mogučnosti!

Offline duda

• Punopravni član
POPIS DRUŽINE ZA....
« Odgovori #3 u: Prosinac 24, 2006, 20:39:00 poslijepodne »
A mora povest i računa o tom da je to ipak ag od 70lit. Tako da neke veče ribe tipa npr skalari nebih preporučila.

Offline kosuta

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
    • http://www.akvarij.net
POPIS DRUŽINE ZA....
« Odgovori #4 u: Prosinac 24, 2006, 21:53:00 poslijepodne »
zato sam i pokušao zaobiči skalare i veče ciklide, ne spominjuči ih, da niti ne razmišlja o tome.

Offline t-shark

• Punopravni član
POPIS DRUŽINE ZA....
« Odgovori #5 u: Prosinac 25, 2006, 11:10:00 prijepodne »
borac,zebra,guppy,neon

Offline duda

• Punopravni član
POPIS DRUŽINE ZA....
« Odgovori #6 u: Prosinac 25, 2006, 11:22:00 prijepodne »
Ako misliš uzet neonke one su jatne ribice kao i zebrice. Tako ako se odlučiš na njih nemon uzet manje od 8 kom to je najmanje jer nečeti se držat jata. Šta ih više tim bolje. Za gupije gledaj da su 2 ženke na 1 mužjaka. Jer mužjak e u protivnom stalno ganjat tu jednu ženku i time je i automatski STALNO tjerat na mrijest. Da jadnica ima mira stavi mu 2 cure. A borac samo jedan može u ag a cura možeš mu stqvit koliko želiš. Neznam dali si upučen u to šta se tiče borca tj beta da kod njih kad dođe do mrijesta ženka mora van iz ag jer če je on jaako maltretirat i može je ubiti. On kako tata se brine o djeci a mama mora za to vrijemeu drugi ag. Il neka mala karantenica, ili velika neka kugla. Oni su dvodihalice pa netreba u kugli bit zračna pumpa. Tako da si malo razmisli za to prije nego nabaviš te ribe.

Offline duda

• Punopravni član
POPIS DRUŽINE ZA....
« Odgovori #7 u: Prosinac 25, 2006, 11:31:00 prijepodne »
Željela bih ti isto skrenut pažnju na to da neki borci znaju maltretirat gupije mužjake. Čim borci vide gupije sa šarenim repičima znaju im odgrist repič i gupi jeNe govorim na pamet nego iz iskustva. ja sam imala borca i čim je stigao gupi sa prekrasnim šarenim repičem uhvatio ga za rep i ubio ga. odlučila sam borcu stavit još jednu ženku znači ukupno 2 kom misleči da če se okupirat njima. Na žalost pobije je sve one sa šarenim repičima. Probala sam malo presložit ag i napravit pauzu sa gupijima mužjacima. I nakon pauze od 10 dana kupila novga gupije i opet je to učinio. Morala sam borca poklonit ali otišao je u super ruke. Mnogi su mi se javljali sa takvim problemom. No drugi tvrde da nema frke da njihov borac ne dira guipije mužjake. E, sad kakve češ bit sreče sa tvojim borcem vrijeme če pokazat svoje. NADAM SE DA TE NEČE TO ZADESITI šta više zebrica i neonki jato više dođe do izražaja i one se osječaju sigurnije u svom jatu kad ih je više. I vole ti nježne visoke biljke pa pikni par takvih Edited by: duda

Offline 206turbo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
  • Hrvatska udruga ciklidofila
POPIS DRUŽINE ZA....
« Odgovori #8 u: Prosinac 25, 2006, 18:35:00 poslijepodne »
za taj akvaeij ti preporucujem dosta visokoga bilja a od riba ja bi stavio 5-6 colisa-lalia,i par platia ili sverta i to je to!!!!!! naravno o ukusima se ne raspravlja!!!!!!
nas četvorica, pojeli smo 2 cijela janjeta i popili 50 litara gemišteka, i mi da krenemo susjed, kad oni iz kafane za nama........

Offline t-shark

• Punopravni član
POPIS DRUŽINE ZA....
« Odgovori #9 u: Prosinac 25, 2006, 19:05:00 poslijepodne »