dobrodošla ......evo ja cu ti ukratko objasniti što ja mislim: ako misliš držati samo te hladnovodne ribice grijač ti netreba stavi ga na neko sigurno mjesto za kasnije, ako se jednom predomislišpa uzmeš toplovodne ribe......panj tj mangrovo drvo tj korijen trebaš prokuhati nekih cca 3 h u vodi te vodu izliti pa panj isprati u hladnoj vodi očistiti dijelove sa njega koji otpadaju sa nekim nožićem ili četkom te ga još jednom prokuhati cca 1h vremena i nakon toga ga zaroni u hladnu vodu......na nekih 15 minuta nakon toga ga isprei mlazom vode i spreman je za akvarij.....šljunak isperi da neizbacuje više prljavu vodu znači u nekoliko voda i posloži u akvarij na nekih 3,4 cm debljine tj visine, te ubaci panj u jedan kut....stavi filter na jednu stranu te ulij vodu na način da na dno akvarija staviš jedan tanjurić i na njega sipaš vodu da ti ne razbija pijesak i ne stvara rupe....kad napuniš vodu pusti tako barem 7danada radi filter i da voda cirkulira, kad budeš trebala prebaciti ribice onda vodu iz akvarija dolijevaj u teglu gdjesu sada i to nekih 1 litru svakih 15 minuta i to 2 puta ponovi znači da ribe dobiju temperaturu akvarijske vode zatim sve zajedno sa vodom u kojoj jesu uspi u akvarij alipazi da neide i prljavština u akvarij... PRLJAVŠTINUslobodno baci I tako pusti ribe još 7 dana u toj vodi u akvariju TEkreni sa izmjanama vode svakih 15 dana po 10-20% vode, znači na 90 litarski akvarij cca 15 litara vode promjeni..... i na kraju biljke; uzmeš biljke sa tvrdim listovima (pitaj u pet shopovima) i veži ih najlonom od udice za neke kamenčiće, panj ili tako nešto pa neće biti problema...