0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da sretno na granici, bilo nas par prosli vikend i nije bilo ugodno, naime, doslovce svaki auto raskopavaju. Ali možda je to bila neka akcija ili vježba, pitaj Boga...
Možda su dečki imali dojavu za dostavu "brašna", pa su ga pokušavali naći
Ja kad idem za HR ili iz HR preko bregane nikad ne idem na glavni prelaz nego izadjem sa auto puta izlaz samobor pa preko autoputa te s nekom cesticom do jedne benzinske pumpe i kraj nje je prelaz nikad nema guzve nitko te nista ne pita te se ponovo ukljucim na autoput u SLO kod dvorac mokrice isto tako kad idem dolje izlaz dvorac mokrice u SLO i kod samobora ulaz na autoput HRDa se razumimo ja nikad nista ne svercam idem tuda jer nema guzve
a Tuljan ima jako dobru pisholosku taktiku, on ne čeka zavezan, već sam izlazi van i otvara prtljažnik, tako da zbuni carinika. Tako da je čačkao malo po prtljažniku, a kako je sva ''the roba bila kod nas u krilima'' sve je prošlo jako dobro....Ali recimo ženski ispred nas su izvadili sve vrečice i gledali artikl po artikl...tipu ispred su sa lampom trazili ispod sjedala...čak su i pretresali ljude koji su išli iz zemlje...