Nije nešto, al' je moje

. Naime, ovo je trebala biti 100% azija, no nakon havarije mlađeg brata od 45 lit. bilo je spašavanje brodolomaca i selidba u veæu nastambu, naravno privremeno. Pozadine još uvijek nema, nisam još našao što bi odgovaralo, pa je za sada ovako kao što vidite. 5 serpi, udovica, 2 aeneusa i 1 paleatus, te 1 usamljeni gupy æe se preseliti u natrag u amerièkih 45 lit kada prođe cikliranje. U aziji æe ostati 2 trichogaster trichopterusa, 2 machrachante i 2 sijamca uz koje planiram ubaciti jato zelenih tetrazona barbusa, a mislim da æe iæi i barbusi nigrofasciatusi. Po pitanju bilja u lijevom stražnjem kutu se tek treba razviti lymnophila sesiliflora koja æe popuniti taj dio, a ostalo vidite. Nažalost zbog klasièno nedovoljne tvornièke rasvjete uljez u aziji æe biti anubiasi kao nisko raslinje, ali jednoga dana æemo i to iskorigirati. Akvarij je još mladoj fazi nastanka, tako da æe to nadam se izgledati puno bolje nakon što se bilje razraste. Malo me nerviraju sijamci koji su kako su porasli obrstili javansku mahovinu i ne daju joj da se razraste, a alge se šire njima naoèigled.
Kao što vidite, još dosta odrastanja tu ima, samo lagano i možda bude nešto od maloga. Sorry na slikama, nisam ih sredio kako treba, stativ mi je u bunkeru, a kako imam gripu, nije mi se baš dalo po njega.

P.S. Veliko hvala AndrejX-u na vallisneriji
Edited by: Vorka