Za ovu podlogu ti nebi znala reći nisam imala takvo što. Ako se jave iskusniji kolege oni če znati više reči. Ja osobno imam tetra complete substrat pomješan sa lavom i dodano tetra initialsticka aktivator podloge kojeg sam pomješala sa 2/3 ispranog šljunka. I gore istresla ostatak ispranog kako rekof šljunka. Podloga debljine od 5-10 cm najviše. Šljunak izabereš imaš one koji mi se čine najbolji od 3-6 i 4-8 mm malo krupniji. Šljunak dobro isprati a biljke moraš dezinficirati i onda isprati. Potom podrezat korjenčiće malo i žute listiće malo odstranit. Biljke imaš pozadinske, srednje i prednje i plutajuče. Evo par koji mi pake na pamet nezahtjevnih vodena kuga, rogolist nih možeš posadit u sredinu, pozada i li pustit da pluta jako su korisne i brzorastuče su biljke i ful jednostavne, valisneria gigante, spiralna valisneria, ozada ili pak sastrane, paprati razne sredina možeš vezat za panj, kamen, ili podlogu, cryptocoryne green meni preljepa biljkamožeš srdina sa strane, anubias barteri sredina možeš vezat za kamen, drvo ili u podlogu ako podloga pazi da rizom bude vani jer u protivnom trune znači ne do kraja je zabit. Ljudi je vole dosta vezat za koji predmet u ag. Prednja strana npr anubias nana, javanski mah, eleocharis parvula ona travica e ona traži malo više svjetla i podlogice. Eto to je čega sam se sjetila dosad.